Konfekt

oppskrifter.webp
  • 45 minutter

  • 1 time

    Hva er bedre til kaffen enn mørk nugat? Du behøver slettes ikke kjøpe den. Du lager dens selvfølgelig selv med denne oppskriften.

  • placeholder
    10 minutter

  • 30 minutter

    Du kan lett lage karameller selv. Bruker du sjokolade i tillegg blir de ekstra gode. Morsomt å lage, morsomt og få.

  • 30 minutter

    Karameller er slett ikke vanskelig å lage selv. Her får du den enkle oppskriften og noe å suge på hele jula eller når du er sugen på noe søtt.

  • 20 minutter

    Hvem kan motstå hjemmelagde risboller? De er enkle å lage og det er ikke mange minuttene som skal til før du kan servere dem. Her er oppskriften.

  • 1 time 20 minutter

    Lag juleknekk selv. Det er enkelt og de blir ekstra gode når du bruker kokos. Ikke spis opp alle, de er også en fin gave til familie og venner.

  • 1 time

    Klart du kan lage din egen konfekt. På en time har du konfektbiter med marsipan som alle vil elske. Her er oppskriften.

  • 20 minutter

    Kakerester er det supert å lage punsjeboller av, Kanskje du bør bake litt? Disse bollene er veldig gode. Bare følg oppskriften og smak resultatet så er du enig.

  • placeholder
    1 time 15 minutter

  • placeholder
    1 time

  • 1 time 30 minutter

    Denne oppskriften er komponert av kanskje Norges beste konditorer Sverre Sætre. Det kjenner du smaken når du har laget de.

  • 15 minutter

    Slike kuler er noe for en hver som setter pris på litt søtt til kaffen.

  • 10 minutter

    Kjappere kan du neppe lage konfekt. Sjokolade og peanøtter er alt som skal til.

  • 10 minutter

    På bare 10 minutter tryller du frem disse godbitene som du kan bruke til kaffen eller til dessert.

  • placeholder
    45 minutter

Forsiden akkurat nå
Så nært grand cru du kan komme - men uten å betale den prisen
+
Tester

Så nært grand cru du kan komme - men uten å betale den prisen

Mens grand cru Burgund er utenfor de aller flestes økonomiske komfortsone, er det andre områder som leverer viner på samme høye nivå uten at du blir ranet. Blant mainyhetene er det utrolig mange sterke uttrykk som dokumenterer dette.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

For Henriot er vinen uten årgang den viktigste
+

For Henriot er vinen uten årgang den viktigste

Henriots rimeligste champagne inneholder vin fra 1969 og utover – det vil si fra mer enn ulike 50 årganger. Det er altså ikke av rene kommersielle hensyn at Henriot Souverain fremheves som sjelen i champagnehuset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Her finner du maiutgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du maiutgaven 2025 av Apéritif magasin

Bli med til stjernerestauranten Savage i Oslo, opplev Franciacorta på sykkel, Etna rundt og et dypdykk i Oaxacas gastronomi og ekte mezcal.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne proffe retten lager du på en halvtime
Dagens rett
Kveite med asparges og grønne erter

Denne proffe retten lager du på en halvtime

Det er god grunn til å lage skikkelig festmat når du har en slik råvare som kveite - og ikke minst friske grønnsaker. Denne oppskriften klarer alle.

Les hele saken