Å koke kreps er enkelt som bare det. De er ferdige på 10 til 12 minutter hvis du følger vår oppskrift og kommer til å smake fantastisk.
Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
Å koke kreps er enkelt som bare det. De er ferdige på 10 til 12 minutter hvis du følger vår oppskrift og kommer til å smake fantastisk.
Krepseterrine er kanskje ikke det du lager så ofte. Derfor skal du lage denne deilige retten
Denne retten må du virkelig prøve. Ovnsbakte krepsehaler og asparges vil gi deg en smaksopplevelse
Quesadilla er tortillawraps med ost og fyll. Fyllet kan varieres i det uendelige, men i denne oppskriften har vi brukt av en av havets skatter - nemlig reker.
Har du reker til overs, blir dette en ekstra god restefest.
Kamskjell er en av havets delikatesser. Nyt de rå med denne god marinaden
Får du ikke tak i krabbe, kan du bruke reker eller røykelaks. Og finner du ikke frisk mango, kan du bruke den fryste som du vanligvis bruker til smoothies, og piffe den opp med litt tabasco eller chiliflak.
Det er få ting som skaper mer feststemning enn hummer. Inviter til selskap og server hummer naturell med loff, sitron og en syrlig en dressing av crème fraîche til.
Kamskjell fra grill som bades i et smør med ingefær, soya og appelsin smaker himmelsk.