Dette er den ypperste luksus, men retten kan lages med mindre eksklusive ingredienser.
Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
Dette er den ypperste luksus, men retten kan lages med mindre eksklusive ingredienser.
Denne typiske retten fra Genova er fargerik og velsmakende og passer perfekt til middagsselskap. Sausen er ganske tynn, så server med brød og både skje og gaffel.
Denne retten heter Gambas al Ajillo og en en klassiker fra Spania.Reker med hvitløk smaker herlig.
Når rekene får en omgang med chili, både fersk og som saus, blir det fart i sakene.
Kamskjell er en av våre fremste delikatesser, de trives også med "enkelt" tilbehør som rødbeter.
En skalldyrsalat som dette smaker vidunderlig godt, uten de store bestrebelsene.
Herlige stekte kamskjell smaker ekstra godt med dette tilbehøret
Her får oppskriften på en rett med ingredienser du kanskje aldri ville trodd ville passe sammen. Det gjør hummer, oksetunge og skogssopp til de grader.
Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.
Denne retten med østers er komponert av de prisvinnende kokkene Svein-Erik Renaa og Yngvar Nielsen
Krabbekjøttet er herlig. Når du baker det i ovnen blir det ekstra godt. Følg den enkle oppskriften
Krabbesalat med smak av safran mellom to brødskiver og aspargesbønner på siden er et helt måltid.
Rester etter krabbefesten skaper ny feststemning på tallerkenen som brandade