Dette er en flott forrett, eller en deilig, rask hovedrett for to - som bare trenger godt lyst brød ved siden av.
Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
Dette er en flott forrett, eller en deilig, rask hovedrett for to - som bare trenger godt lyst brød ved siden av.
Kamskjell fra grill som bades i et smør med ingefær, soya og appelsin smaker himmelsk.
En hummermiddag har få utfordrere når det gjelder å skape en høytidspreget luksusfølelse. Det er imidlertid en dyr råvare, et faktum som delvis oppveies av at tilberedningen er svært enkel.
Du kan pannesteke hummer også med mange godsaker til.
En enkel, liten og delikat salat med reker er hva vi kan friste med. Reker smaker alltid godt, og med appelsin og basilikum topper det seg.
Her får oppskriften på en rett med ingredienser du kanskje aldri ville trodd ville passe sammen. Det gjør hummer, oksetunge og skogssopp til de grader.
Hummer smaker fantastisk. Når du plusser på med currypaste blir retten utrolig god.
Denne grillede sandwichen med deilig krabbefyll er en sikker vinner på lunsjbordet eller som smårett.
En riktig spennene måte å tilberede østers på og resultatet blir like spennende.
Couscous med reker - ferske eller fryste - og lett krydring er en kombinasjon som vekker begeistring.
Denne retten passer ypperlig som en forrett eller en kveldsrett.
Gunkan Maki er enkelt å lage, og blir enda bedre med krabbe. Oppskriften er hentet fra Frida Ronges bok Nordisk Sushi
Krabbe er som oftest ferdig kokt når du får kjøpt den. Får du sjansen så kjøp den levende. I oppskriften viser vi deg hvordan du skal behandle den.
I denne oppskriften får kamskjellene følge av brokkoli, bacon og hvitløk. Lettlaget og veldig smaksrikt.
Herlige stekte kamskjell smaker ekstra godt med dette tilbehøret
Med kamskjell servert med grønn ertesuppe og asparges har du oppskriften på et gourmetmåltid som imponerer.
Reker i tacoen er perfekt sommermat. Og et godt alternativ til rekesmørbrød.
Denne retten må du virkelig prøve. Ovnsbakte krepsehaler og asparges vil gi deg en smaksopplevelse