Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
Rester etter krabbefesten skaper ny feststemning på tallerkenen som brandade
La det deilige krabbekjøttet få en tur innom stekeovnen din. Med paprika, sjampinjonger, tomter og annet godt blir det en opplevelse for alle rundt bordet.
Quesadilla er tortillawraps med ost og fyll. Fyllet kan varieres i det uendelige, men i denne oppskriften har vi brukt av en av havets skatter - nemlig reker.
Dette er den ypperste luksus, men retten kan lages med mindre eksklusive ingredienser.
Dette er kanskje det aller enkleste du lager fra grillen. Og samtidig noe av det beste.
Med krydrete strutsevinger blir denne enkle pastaretten ekstraordinær.
Dette er en flott forrett, eller en deilig, rask hovedrett for to - som bare trenger godt lyst brød ved siden av.
Kamskjell fra grill som bades i et smør med ingefær, soya og appelsin smaker himmelsk.