En kremet krydret saus passer veldig godt til ulike typer fisk eller skalldyr, eller kjøtt som kylling eller svin. Her har du en oppskrift med reker som du kan servere etter 30 minutter.
Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
En kremet krydret saus passer veldig godt til ulike typer fisk eller skalldyr, eller kjøtt som kylling eller svin. Her har du en oppskrift med reker som du kan servere etter 30 minutter.
Snøkrabbe kan bli en stor konkurrent til kongekrabbe Her får du en oppskrift på snøkrabbe med urtesmør. Smøret får du også oppskriften til.
Snøkrabbe er en nykommer i fiskedisken og kan bli en stor konkurrent til kongekrabbe all den tid prisen er lavere. Her får du en oppskrift på snøkrabbe naturell med tomatsalsa.
Det er mye enklere enn du tror å servere disse lekre bløtdyrene. Bar følg vår oppskrift.
En herlig match mellom to av havets delikatesser. De får følge i panna av skinke og andre godsaker.
Når rekene får en omgang med chili, både fersk og som saus, blir det fart i sakene.
Pizza med krabbe, fennikel, avocado og lakserogn er ren luksus.
Denne retten er komponert av den berømte kokken Sven Erik Renaa.
Denne måten å lage krabbe på er enklere enn du tror, og smaker topp med ristet brød og sriracha-majo.
Krabbekjøttet er herlig. Når du baker det i ovnen blir det ekstra godt. Følg den enkle oppskriften
En lun salat med coucous, reker og grønnsaker fra grillen smaker veldig godt til alle sommerens tider.