Pestobakte poteter passer perfekt som deilig tilbehør til middagen. Du kan også brukte de som en lett forrett.
Pestobakte poteter passer perfekt som deilig tilbehør til middagen. Du kan også brukte de som en lett forrett.
Dette er den indiske varianten av våre stekte poteter. Selvfølgelig med langt mer kryddersmak. Passer veldig godt til kylling- og fiskeretter.
Poteter surret med deilig parmaskinke og olivenolje, cherrytomater og parmesanost, blir en smaksopplevelse. Du kan bruke de som forrett eller som tapas.
Patatas bravas, ofte kalt ildfulle poteter, er en av de mest tradisjonelle spanske tapasrettene. Det er bakte småpoteter som serveres med en sterk tomatsaus eller aioli.
Ost må du ha til en festmeny eller hvis du skal kose deg. Et forslag er blåskimmelost med druekompott og butterdeigstenger. Her er oppskriften.
Oppskriften på denne spanske tapasklassikeren er så autentisk som den kan bli all den tid det er den som brukes daglig på tapasspesialisten Delicatessen.
Denne oppskriften gir deg to muligheter til fyll til potetene. En med meksikansk fyll, og en med sopp og bacon.
Kombinasjonen av egg, kapers og pepperrot gir de hverdagslige fiskekakene et skikkelig gourmetløft. Selv de beste kokker har ikke mye å stille opp med mot dette.
Lag en herlig omelett raskt og enkelt. Du skal ha i pølser så blir den enda bedre. Her er den enkle oppskriften.
Du kan ikke gjøre feil med bakte poteter - det blir alltid suksess. Variasjonsmulighetene er mange, og det er et lettvint spise
Alle liker pytt i panne. Også barna liker denne enkle retten å lage. De kan faktisk fikse den selv. Her oppskriften.
Her en oppskrift på en litt annerledes pytt i panne med litt flere ingredienser enn den tradisjonelle. Blant annet laurbærblad, koriander og chili.
Denne deilige retten er komponert av en av landets mest kjente kokker, Odd Ivar Solvold. Han byr på kantarellfrikassé med bacon og valpolicella-sirup.
Lag en kebab som virkelig smaker av skog. Du skal ha med lam og kantareller. Det gjør kebaben til noe helt annet enn det du har smakt før.
Denne oppskriften med nypoteter, solbærblader og gjæret selleri er komponert av en av Norges mest kjente kokker, nemlig Even Ramsvik. Retten tar litt tid å lage, men du verden for et resultat.
I denne oppskriften får potetsalaten et friskt innslag av urter. Perfekt til tynne skiver av kokt kvalitetsskinke.
Albondigas er en del av spansk tapas. Det er rett og slett små runde kjøttboller.
Bakte poteter er så enkelt å lage og smaker fortreffelig med mange retter. Her får du oppskriften med tilbehør som setter en ekstra spiss på det hele.
Server pannekaker, eller blinis, med rømme og sort kaviar. Super som forrett eller som en liten lunsjrett.
Dette er en oppskrift på rømmegrøt som har gått i arv fra generasjon til generasjon.