Dette er en oppskrift på rømmegrøt som har gått i arv fra generasjon til generasjon.
Dette er en oppskrift på rømmegrøt som har gått i arv fra generasjon til generasjon.
Denne oppskriften kan lages med enten bare grønne eller en blanding av grønne og hvite asparges.
Spekeskinke eller annen spekemat er det letteste du kan servere på et tapasbord. Pynt med litt grønt ved siden av.
Når du skal lage spansk omelett, må du gjøre jobben helt etter oppskriften. For i Spania er omelett seriøse greier.
Lag en omelett slik de gjør det i Spania som de ofte bruker som tapas.
Dette er en herlig omelett med hvitløk, rødløk, poteter og soltørkede tomater Denne omeletten lager du på 1-2-3, også fin å ha med i matpakken.
Denne måte å serve egg på må du prøve. Får her får du følge av mye godt som garantert settes pris på.
Pai med ekstra mange egg, smaker like fortreffelig til middag som til kvelds.
Croquetas er perfekt snack til et glass vin eller øl, og på ethvert tapasbord. De kan også serveres med aioli, brød og en salat for et fullverdig måltid.
Her er den enkle oppskriften på å lage kroketter. Du har garantert alt du trenger i skapet.
Nå er raclette, som var nittitallets middagsfavoritt, tilbake hetere enn noen gang.
Raspeball er tradisjonskost som ikke går av moten. Server gjerne med kålrotstappe, salt kjøtt, vossakorv og bacon.
Ofte kan en salat være en fin måte å få brukt opp restemat. Og poteter fra dagen før er perfekt i slike retter. Hva med en varm potetsalat. Her er oppskriften.
Det er klart at denne omeletten blir ekstra god. Også fordi du får brukt opp rester fra kjøleskapet.
Soløye er en liten rett, ypperlig både som en lett lunsj og en liten kveldsrett. Egg og ansjos er klassisk følge og smaker deilig sammen.
Solbær og blåmuggost er en himmelsk kombinasjon. Perfekt som dessert. Eller når du vil ha noe som er både søtt og salt.
Denne oppskriften med nypoteter, solbærblader og gjæret selleri er komponert av en av Norges mest kjente kokker, nemlig Even Ramsvik. Retten tar litt tid å lage, men du verden for et resultat.