En rask og klassisk svensk matrett som med enkelthet lages utendørs på primusen.
En rask og klassisk svensk matrett som med enkelthet lages utendørs på primusen.
Oppskriften er fra kokeboken Pannekaker signert Lise Finckenhagen, utgitt på Cappelen Damm - en av fem finalister i Beste norske kokebok 2015.
Et herlig måltid du ikke bør gå glipp av.
Velegnet tilbehør til spekemat eller kaldt kjøtt eventuelt sammen med stekt kylling. Kan også serveres som forrett.
En deilig paté med både ørrett og torsk som smaker herlig. Ha den på brødskiva, som forrett eller på koldtbordet
Dette er gnocchi som smaker litt annerledes enn du kanskje er vant til. De smaker rett og slett himmelsk.
Denne potetsalaten kommer du garantert til å elske. Dressingen setter en ekstra spiss på den. Her opposkriften.
Denne deilige osteformen lager du på maks 30 minutter. Med skinke og grønnsaker blir den utrolig god.
Denne retten med fransk bondeomelett er ikke bare en genial måte å utnytte rester på. Den er superenkel å lage.
Bakt camembert er kosemat som skal nytes med senkede skuldre og fulle glass.
Disse bakte potetene med blåmuggost og og litt sterkt krydder trives godt sammen med de fleste kjøttslag. Pass på å bake ekstra mange.