Syltetøy marmelade og gele

oppskrifter.webp
  • 50 minutter

    Her er oppskriften på hvordan du selv kan lage deilige appelsinmarmelade med smak av vanilje.

  • 20 minutter

    Slik lager du deilig fruktsyltetøy med epler, plommer og pærer. Bare følg den enkle oppskriften og du har syltetøy til neste sommer.

  • 20 minutter

    Bringebær og rips sammen blir til et deilig syltetøy. Det tar deg maks 20 minutter. Dermed, avhengig av hvor mye du lager, har du syltetøy lenge.

  • 30 minutter

    Veldig godt på brødskiva eller vaflene. Du lager bringebærsyltetøy på under halvtimen og kan nyte av det veldig lenge hvis du følger vår oppskrift.

  • 15 minutter

    Eplemos er aller best når du lager den selv. Du kan bruke den på brødskiva, til osten eller til desserter. Det tar deg noen minutter å lage den.

  • 15 minutter

    Plommesyltetøy er enkelt og kjapt å lage. Passer så vel på brødskiva som i kaker og i desserter.

  • 1 time

    Et friskt og veldig godt syltetøy som kombinerer smaken av blåbær og bringebær. Deilig på brødskiva og også i kaker og i desserter.

  • 20 minutter

    Kirsebær er manges favoritt. For å ta vare på den gode smaken skal du lage syltetøy av bærene. Det er fort gjort, og du kan ha det på brødskiva, i desserter og i kaker.

  • 20 minutter

    Her er den enkle oppskriften på ripssyltetøy. Hvor syrlig du vil ha det avhenger selvfølgelig av hvor mye sukker du bruker.

  • 30 minutter

    Har du rester av flere bærsorter til overs kan du lage godt syltetøy som her med rips, bringebær og solbær.

  • 15 minutter

    Stikkelsbær passer ypperlig til å lage syltetøy av. Alt du trenger er bærene, sukker og glass til å ha det i. Kjapt å lage.

  • 20 minutter

    Denne oppskriften er komponert av den kjente kokken Lars Barmen. Han vet hva nytelse er og deler den her med deg.

  • 20 minutter

    Amerikanerne bruker denne sausen til kalkun. Prøv den du også.

Forsiden akkurat nå
By på en nydelig rett med breiflabb i dag
Dagens rett

By på en nydelig rett med breiflabb i dag

Det er sausen som gjør susen i denne oppskriften. Den gode smaken av søt sitrus matcher breiflabbens hummeraktige karakter veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Dette er en søndagsmiddag å glede seg til
Dagens rett
Posjert kylling med rotfrukter og urtesaus

Dette er en søndagsmiddag å glede seg til

Saftig kyllingkjøtt som «svømmer» på en seng av ferske smakfulle rotgrønnsaker er velegnet til å samle familien til en høstlig søndagsmiddag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum
+
Godbiter i pollisten

Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum

Fra samme produsent kommer også strålende utgaver fra de beste terroirene i Nord-Rhône.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallpris for viner fra Napolis bakland
+
Ukens vin

Knallpris for viner fra Napolis bakland

Både den røde og den hvite representerer veldig godt Campanias potensial – og ikke minst produsentens håndlag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Sjeldent møte med norsk vinmaker
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Sjeldent møte med norsk vinmaker

Den 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Liker ikke likør? Da har du ikke smakt denne drinken
Ukens drink

Liker ikke likør? Da har du ikke smakt denne drinken

Likør er en viktig ingrediens i mange drinker. I denne uhyre lettlagde oppskriften spiller den dessuten hovedrollen.

Les hele saken