Kirsebær er manges favoritt. For å ta vare på den gode smaken skal du lage syltetøy av bærene. Det er fort gjort, og du kan ha det på brødskiva, i desserter og i kaker.
Kirsebær er manges favoritt. For å ta vare på den gode smaken skal du lage syltetøy av bærene. Det er fort gjort, og du kan ha det på brødskiva, i desserter og i kaker.
Blander du jordbær og bringebær får du et fantastisk godt syltetøy. Følg oppskriften så får du smake selv.
Ripsgelé lager du på en to tre. Kanskje en overdrivelse det, men enkelt er det hvis du følger vår oppskrift.
Veldig godt på brødskiva eller vaflene. Du lager bringebærsyltetøy på under halvtimen og kan nyte av det veldig lenge hvis du følger vår oppskrift.
Gulrot og appelsin gjør ikke bare denne marmeladen gylden, men også velsmakende. Deilig som pålegg brødskiva. Du kan også bruke den til kakefyll, tilbehør til stekt kylling, kalkun eller skinke.
Klart du kan lage marmelade av gulrøtter. Marmeladen får en nydelig oransje farge og smaker deilig av sitron og ingefær. Servere den til ost eller bruk den som pålegg.
Slik lager du deilig fruktsyltetøy med epler, plommer og pærer. Bare følg den enkle oppskriften og du har syltetøy til neste sommer.
Ertepure er lett å lage. Du kan bruke den til mange retter som lutefisk, røkte kjøttretter, grillet fisk og laks.
Epler og plommer er en særlig suveren kombinasjon for marmelade. Vår herlige eple- og plommemarmelade har en delikat farge og passer ypperlig til ostefat.
Bringebær og rips sammen blir til et deilig syltetøy. Det tar deg maks 20 minutter. Dermed, avhengig av hvor mye du lager, har du syltetøy lenge.
Nå er det på tide å lage blåbærsyltetøy som du kan nyte helt til neste vår. Her får du oppskriften som gjør syltetøyet både meget godt og at det holder seg slik.
Kan te og appelsinmarmelade kombineres lurer du kanskje? Visst kan det, og i et og samme syltetøyglass.
Har du rester av flere bærsorter til overs kan du lage godt syltetøy som her med rips, bringebær og solbær.