Syltetøy marmelade og gele

oppskrifter.webp
  • 1 time

    Du skal prøve å servere denne gode marmeladen til lagrede oster. Her er en med tomater og en tuch av ingefær.

  • 20 minutter

    Amerikanerne bruker denne sausen til kalkun. Prøv den du også.

  • 10 minutter

  • 15 minutter

    Stikkelsbær passer ypperlig til å lage syltetøy av. Alt du trenger er bærene, sukker og glass til å ha det i. Kjapt å lage.

  • 20 minutter

    Det er enkelt å lage solbærsyltetøy. Passer perfekt til et nybakt rundstykke, som kakefyll eller i en dessert.

  • 15 minutter

    Eplemos er aller best når du lager den selv. Du kan bruke den på brødskiva, til osten eller til desserter. Det tar deg noen minutter å lage den.

  • 20 minutter

    Her er den enkle oppskriften på ripssyltetøy. Hvor syrlig du vil ha det avhenger selvfølgelig av hvor mye sukker du bruker.

  • 20 minutter

    Hjemmelaget jordbærsyltetøy er alltid best. Det er ingen ting som smaker bedre til vafler, rundstykker eller ferskt brød.

  • 1 time

    Et friskt og veldig godt syltetøy som kombinerer smaken av blåbær og bringebær. Deilig på brødskiva og også i kaker og i desserter.

  • 50 minutter

    Her er oppskriften på hvordan du selv kan lage deilige appelsinmarmelade med smak av vanilje.

  • 30 minutter

    Safran setter farge på denne marmeladen. Smaken får du av sitrusfruktene.

  • 30 minutter

    En deilig og frisk marmelade. Der grapefrukt og sitron gir den syrlige smaken mens bananen og kumquaten gir sødmen.

  • 30 minutter

    Denne marmeladen må du lage. Den smaker herlig på brødskiva.

  • 20 minutter

    Denne oppskriften er komponert av den kjente kokken Lars Barmen. Han vet hva nytelse er og deler den her med deg.

  • 10 minutter

    Hva smaker vel bedre enn rørte jordbær? Så enkelt og raskt å lage og passer både som dessert og når du har lyst på noe godt.

  • 1 time

    Du skal lage gelé av rognebær og epler. Det er veldig godt på brødskiva ved siden av kjøttkakene eller viltkjøttet. Her får du oppskriften.

  • 40 minutter

    Hvis du har rabarbra i hagen eller venner har, kan du lage deilig rabarbrasyltetøy med grapefrukt. Følg den veldig enkle oppskriften vi gir deg her.

  • 15 minutter

    Plommesyltetøy er enkelt og kjapt å lage. Passer så vel på brødskiva som i kaker og i desserter.

  • 1 time

    Mostarda passer veldig godt til parmesan og andre oster, til kokt kjøtt og til andre kjøttretter.

  • 40 minutter

    Å koke gelé er enkelt som bare det. Bruk bær eller frukt som inneholder mye stivelse (pektin). Her får tipsene.

  • 30 minutter

    Gulrot kan du også bruke i marmelade. Sammen med klementiner får du en liten smaksopplevelse.

Forsiden akkurat nå
Knallgodt nytt i papp
+
Ukens vin

Knallgodt nytt i papp

For her snakker vi om solid pinot noir-kvalitet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Se alt det gode du kan lage med makrell
Guide
Oppskrifter makrell

Se alt det gode du kan lage med makrell

Denne råvaren som er blant de billigste i fiskedisken, er på sitt beste nå og kan trylles med på kjøkkenet. Her finner du mange fristende oppskrifter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg

Det er en sjelden godbit som venter den som setter pris på champagnens fascinerende univers av tertiæraromaer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol
+
Ukens vin

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol

Denne Franciacorta-klassikeren er oppgradert av selveste Richard Geoffroy, kjellermester for Dom Pérignon gjennom 28 år. Som også utfordrer sake-tradisjonen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Nå når tomatene blir stadig bedre, la dem spille hovedrollen som i denne salaten
Dagens rett

Nå når tomatene blir stadig bedre, la dem spille hovedrollen som i denne salaten

Midtukemiddagen kan fint være av det lette slaget, og når den er så fargerik som her, tilfredsstilles også andre sanser enn smaksløkene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Genial restemat: Verdens enkleste tapas som kan varieres i det uendelige
Dagens rett
Grillet brød med tomat og hvitløk som i Spania

Genial restemat: Verdens enkleste tapas som kan varieres i det uendelige

Ekte fattigmannskost blir til den lekreste delikatesse med små grep. For denne tapasretten stammer fra en urgammel tradisjon.

Les hele saken