Drøm deg vekk til sol, varme og lukten av nye smaker, ved å gi den klassiske tacoen en ny vri. Bytt ut kjøttet med fisk, tilsett litt nye typer krydder og tilbehør .
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Drøm deg vekk til sol, varme og lukten av nye smaker, ved å gi den klassiske tacoen en ny vri. Bytt ut kjøttet med fisk, tilsett litt nye typer krydder og tilbehør .
Du kan grille skjell og overraske alle. Det er morsommere enn å tilberede dem på ovnen. Denne oppskriften kan du også ta med deg i fjæra. Her er oppskriften.
Norske kamskjell regnes blant verdens. I denne retten skal de på grillen og serveres med en deilig salsa.
Kveite egner seg meget godt på grillen. Det gjør reker også. Sammen på et grillspyd med andre godsaker blir det deilig måltid.
Enklere og mer smakfullt måltid kan du knapt lage på 15 minutter. Laks egner seg ypperlig til grillspyd med andre godsaker i tillegg.
Når du marinerer laksen blir den enda bedre etter å ha besøkt grillen. Du skal også lage hvitløksmos og bake gulerøtter. Alt klarer du på 20 minutter.
Et grillspyd med sjømat og grønnsaker er en sikker vinner på grillfesten midtsommers.
Gjør noe nytt med rekene. Du skal pakke de i folie etter å ha marinerte, de og så skal de på grillen. Ferdig på 10 minutter.
Kveite er en fisk med fast kjøtt. Derfor passer den utmerket til å grilles. Når du marinere den slik vi foreslår i oppskriften blir nytelsen ekstra stor.
Legg grillet laks sammen med ost og salat i pitabrød etter at du har varmet dem. Garantert suksess hos på barna og de voksne.
Klippfisk, reker og kamskjell med følge har så mye smak at de ikke trenger noe krydder. Men ved å legge dem i marinade en time før grillingen starter, får de det lille ekstra.
Denne grillretten kommer du til å lage flere ganger. Du skal nemlig ha både storfekjøtt og svinekjøtt på sammen med deilige grønnsaker.