Du bør prøve denne retten med squash. I denne oppskriften gir vi den selskap av karbonadedeig og noe de fleste av oss spiser daglig. Slik blir den enda bedre.
Du bør prøve denne retten med squash. I denne oppskriften gir vi den selskap av karbonadedeig og noe de fleste av oss spiser daglig. Slik blir den enda bedre.
Disse grillspydene egner seg ypperlig sammen med andre retter du legger på grillen.
Pot au feu er en fransk klassiker som trenger noen timer på kokeplaten. Men den er verd å vente på. Mens du venter kan du spille høy musikk eller gå en tur.
Denne oppskriften kommer opprinnelig fra Nordland og finnes i mang en bestemors håndskrevne kokebok.
Med kalv til hovedrett blir det en smakfull middag fordi du graver den i portvin. Det tar litt tid, men du vil oppleve at det er er det verd.
Denne biffgryta lager du på 15 minutter. En skvett rødvin gjør susen.
Elgbiff er ren nytelse. Har du ikke elg i fryseren kan du høre i butikken eller bruke storfe. Kryddersmøret gjør susen
Pig wings er laget av en liten del av svineknoken. De har ett ben som går tvers igjennom et saftig og godt stykke kjøtt. De er perfekte til braisering og størrelsen deres gjør at ett stykke er nok til en person. Spør slakteren.
En smaksrik vri på klassikeren piccata milanese som kan lages med kalv, svin eller kylling.
Lammegryte passer utmerket som søndagsmiddag. Seco de Cordero – er peruviansk lammegryte og den svært smaksrik.
Denne retten kommer fra Portugal. Portugiserne elsker smakfull mat, med masse varierte krydder i. Her er en med lam.
Denne retten med pepperbiff der svinefilet spiller hovedrollen må du prøve. Og ikke bare det. Sopp og brokkoli i tillegg gjør måltidet fullkommet.
Peposo er en veldig gammel toscansk tradisjonsrett som bruker samme vin i maten som i glasset.
Hjemmelagede kjøttboller og med pasta og tomatsaus blir en knall middag. Bare følg oppskriften så får du smake.
Pasta med biffstrimler og pestosaus lager du på 15 minutter. At det går kjapt, går garantert ikke utover smaken. Det smaker herlig.