Reinsdyrfilet er kanskje den beste festmaten som tenkes kan. Her med to typer saus, deilig soppstuing og lekre poteter.
Reinsdyrfilet er kanskje den beste festmaten som tenkes kan. Her med to typer saus, deilig soppstuing og lekre poteter.
Saftig og god reinsdyrfilet servert med sopp, ovnsstekte potetskiver og en deilig saus med sherryeddik og løk.
Reinsdyrfilet gir garantert stor matopplevelse. Perfekt mat å invitere gjester på særlig når du legger til pære, sopp og selvfølgelig potet.
Reinsdyrkjøtt er noe av det beste norsk natur kan by på, og fileten er det beste av det beste. Hvis du i tillegg lager portvinsaus er middagen en suksess.
Reinsdyrfilet har fantastisk mørhet og rik, men også milde sødmefylte smak. I denne oppskriften balanseres denne sødmen av en syrlig plommesaus.
Det er på tide at alle skjønner at også honningbakte gulrøtter, hvit asparges, rosenkål og purreløk trives over glødende kull.
Det er knapt noe som overgår reinsdyr. Perfekt stekt reinsdyrfilet sender alle kjøttelskere til himmels. Denne oppskriften er intet unntak.
Det er tvil om reinsdyr er noe av det beste fra norsk natur. Reinsdyrbiff sammen med ristet skogssopp, pastinakkpuré og fjellmandelpotet må det bli et vellykket måltid.
Reinsdyr smaker godt til mye, men er ekstra deilig med saus laget av rognebær og med sopp som tilbehør.
Surstek med reinsdyr er en tradisjonsrik rett. Den tar litt tid å forberede, faktisk en hel uke, så du har ingen tid å miste.
Dette er en nydelig variant av den klassiske kinesiske retten crispy duck. Her får deilig vilt reinsdyrkjøtt skinne sammen med fruktig hoisinsaus og frisk agurk og vårløk.
Med revet ingefær, sitronsaft og eplesider som ingredienser er du sikret et uforglemmelig måltid. Reinsdyrkjøtt passer meget godt til syrlige sauser og her er en god variant.
Reinskav kalles også finnbiff og er fryst reinsdyrkjøtt skåret i tynne skiver, altså skavet, og som trenger lite varmebehandling. Her i italiensk forkledning.
Lag en veldig rask lapskaus med med lam i. Følg den enkle oppskriften og du kan servere etter en halvtime.
Lag en rask gryterett basert på svinekjøtt og bruk béarnaise. På under 20 minutter kan du servere fire personer. Bare følg denne enkle oppskriften.
Del grillpølsene opp i store biter og tre de på grillspyd med blader av frisk salvie imellom. Det går svært fort på grillen så pass på.
Disse små pølsesnacksene gir deg og gjestene dine en deilig munnfull. Passer ypperlig til et koldtbord.
Stek pølsene i panne. Server med kokte poteter som piffes opp i pannen.