Dette er gryteretten mor laget. Den smaker herlig. Du bør absolutt lage den.
Denne retten med hval har mye smak og ikke minst den er enkel og rask å lage.
Svinefilet er perfekt når du skal ha noe enkelt og raskt. Som her hvor det egentlig er grønnsakene som sørger for mest smak.
Millionbøf er en dansk gryte med kjøttdeig og er veldig barnevennlig. Denne retten kan serveres med poteter, potetmos, pasta eller ris.
Milanesas er den latinamerikanske versjonen av milanese som er bedre kjent som wienerschnitzel. Prinsippet er det samme, bare at latinamrikanerne lar alle typer kjøtt paneres og friteres, og ikke bare kalv som i Nord-Italia og Østerrike.
Denne retten lager seg nesten selv i ovnen. I mens kan du gjøre andre ting som eksempelvis å gå en tur. Følg den enkle oppskriften
Liker du det hot skal du prøve denne oppskriften. Som du forstår er inspirasjonen hentet fra Mexico.
Ingrediensene finner du i alle butikker. Men så vel tacokrydder som tomatbønner kan du lage selv fra bunnen av.
Dette er en ekte meksikansk klassiker. Den er så langt unna fredagstacoen du kan komme, og så meksikansk som en rett kan bli. Her er oppskriften.
Med så mye grønnsaker, trenger du mindre kjøtt og de tilfører hverandre gode smaker gjennom måten retten lages på.
Denne amerikanske favoritten kan bli din også. Kjøttboller, tomatsaus og smeltet ost i brød. Nam.
Maurerne var muslimer og spiste ikke svinekjøtt, så de kristne spanjolene har tatt det arabiske krydderet for lammekebab (godban) og brukt på sitt elskede svinekjøtt.
Har du rester etter påskelammet er dette en enkel måte og friske opp restene på. Deilig krydder og frisk mynte spriter liv i middagsrestene. Tabbouleh er en salat som er vanlig i Midtøsten.
Disse lammespydene kommer ingen til å motstå. Du marinerer de selvfølgelig.
Marinerte lammespyd smaker herlig. Er raskt og alle rundt bordet blir kjempefornøyd.
Legger du lammekoteletter i marinade en stund før du legger de på grillen blir du utnevnt til sjefskokk.