Denne grilloppskriften er rask å lage og med aprikos til blir den meget smakfull og et ikke minst et syn for øyet når du serverer den.
Denne grilloppskriften er rask å lage og med aprikos til blir den meget smakfull og et ikke minst et syn for øyet når du serverer den.
Her er oppskriften på hvordan du griller dette kjøttet. Det er veldig enkelt når du følger vår oppskrift.
Lam og pære høres kanskje litt uvant ut, men vi kan love at det virkelig smaker. Oppskriften er rask og enkel.
Når du har laget denne retten en gang vil du opplagt gjøre det flere ganger. Bare følge den enkle oppskriften så er du nok enige med oss i aperitif.no
Brune bønner i tomatsaus lager du selv og med flesk på toppen er det skikkelig kraftkost - også kjent som cowboymat.
Det finnes knapt den ting du ikke kan pakke inn i en tortilla. Her er en grillet versjon med biff, geitost, paprika og portobellosopp.
En enkel og deilig rett. Her får du saus og poteter samtidig ved å ha blåmuggost over potetene i folie på grillen.
Varm opp grillen for snart skal biffen på. Men først må du gjøre noen enkle ting med tilbehøret. Blant annet skal du lage din egen pesto for den skal biffen marineres i.
Det enkleste er ofte det beste. Har du de to hovedkomponentene, biff og paprikasaus, er det ikke så mye mer som trengs.
Hva smaker bedre enn grillet lammekjøtt? Følg den enkle oppskriften og alle rundt bordet vil bli begeistret.
Geitekjøtt er fantastisk mørt og rimelig med et stort bruksområde. Begynn med denne grilloppskriften om du ikke har prøvd dette kjøttet før.
Noe mer eksotisk norsk enn hval er vel neppe å finne. Grill hvalbiffen og wok grønnsakene og du kan servere en deilig rett som får alle til å juble.
Prøv kokkelandslagets Gunnar Jensens grillet hval med syltet potet, bakt sellerirot og rømmesaus med ramsløk. Enkel å lage, og smaker himmelsk.
Denne retten passer like godt til fest, på grillbuffeten, som en rask middagsrett i en travel hverdag. Da blir det fest midt i uka.
Denne burgeren med smak av varmere strøk er skikkelig retro. Lag den på en ny måte og du får grillet hawaiiburger. Enkel oppskrift.
Når noe kommer fra Provence, heter det provencale. Det er inspirasjonen til denne superenkle og smaksrike grillretten.
Gode pølser er snadder og enda bedre blir de når du serverer de med denne sausen og asparges.
Grove gode pølser som løkpølser eller hvitløkpølser er definitivt snadder.
Det er både morsomt og vellykket å bruke gresskaret som gryte. Denne utgaven er ikke bare sunn siden den har svært høyt innhold av grønnsaker, men også skremmende god.
En fristende greskinspirert panne med ekte gresk fetaost og sommerens norske grønnsaker gir en nær Hellas-ferie-opplevelse.