Dette er oppskriften på hvordan Hellstrøm vil at kålruletter skal lages og smake. Følg den enkle oppskriften.
Dette er oppskriften på hvordan Hellstrøm vil at kålruletter skal lages og smake. Følg den enkle oppskriften.
Slik griller du en ytrefielt og slik baker du grønnsøker i folie.
Dette er en rett du garantert kommer til å lage flere ganger.
Indrefilet av svin på grillen smaker herlig. Med sausen du bør ha med blir dette en suksess rundt bordet.
Skal du grille dette deilige kjøttet, skal du følge vår en enkle oppskrift. Du blir helt sikkert fornøyd med resultatet.
Det er enklere enn du tror å helgrille en entrecôte. Følg denne enkle oppskriften så kan du raskt servere.
Har du liten tid og skal lage middag i en fei, er dette retten for deg. Du har ferdig middag på maks 20 minutter.
Du lager enkelt dine egne burgere. Fyll på med det du liker best til, og hamburgerbrød etter Hellstrøms oppskrift.
Denne varianten av chili con carne er som du forstår ganske så hot. Det skyldes at du skal bruke Habanero chili. Ganske mye sterkere en vanlig chili.
Denne deilige gratengen liker både barn og voksne. Ikke minst er den lett å lage så slippe barna til.
Velsmakende gryteretter som er lette å lage og med en mengde av spennende smak.
Denne retten må du prøve med svinefilet og tomater. På en halv time kan du servere alle rundt bordet. Følg den enkle oppskriften.
I denne hverdagsgryta skal du bruke kjøttdeig, sopp og squash. Du kan selvfølgelig velge det du har mer lyst på.
Postei eller paté er malt av farse av kjøtt, fisk eller innmat. Paté har som regel grovere struktur enn postei. Den også kan fungere som egen rett.
Kjøttpudding kan lage såvel til hverdags. Denne grove kjøttpuddingen før følge av både paprika, mais og en deilig kålstuing.
Inspirasjonen til denne oppskriften kommer fra en som flittig bruker sumac, nemlig den inspirerende kokeboklegenden Yotam Ottolenghi.