Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Lam og pære høres kanskje litt uvant ut, men vi kan love at det virkelig smaker. Oppskriften er rask og enkel.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Matprat.no
Geitekjøtt er fantastisk mørt og rimelig med et stort bruksområde. Begynn med denne grilloppskriften om du ikke har prøvd dette kjøttet før.
Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.
Belønningen er viner med mye karakter og historie.
K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.
Pasta og sopp er en utprøvd og utvilsomt vellykket kombinasjon på kjøkkenet. Med fløte eller creme fraiche i tillegg er du i mål.
Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.
Få nyeste oppskrifter og nyheter rett i din innboks.
Legg oppskrifter i din egen kokebok og legg til dine egne notater og ingredienser.
Vi vet hva som er best til lammelår, spaghetti og grillet laks.
Se våre nyeste øl-, vin- og brennevinstester.