Slik lager du lammekoteletter og potetmos med smak av urter og hvitløk. Raskt å steke. Dermed middagen snart på bordet.
Slik lager du lammekoteletter og potetmos med smak av urter og hvitløk. Raskt å steke. Dermed middagen snart på bordet.
Lammenyrer er en delikatesse, om enn sjelden siden den kun er tilgjengelig i lammesesongen.
Dette lammespydet er uhyre enkelt å lage, men ikke mindre smaksrikt av den grunn. Prøv denne oppskriften.
Lammekoteletter er ypperlig grillmat. Her er det rosmarin som gir karakteren. Tilbehør kan være så enkelt som en blåmuggostdressing og en sidesalat.
Har du rester etter påskelammet er dette en enkel måte og friske opp restene på. Deilig krydder og frisk mynte spriter liv i middagsrestene. Tabbouleh er en salat som er vanlig i Midtøsten.
Det er ingen grunn til at enkel mat ikke skal smake fantastisk, slik som denne oppskriften med røkt lammelår med appelsin- og fennikelsalat.
Denne oppskriften kommer opprinnelig fra Nordland og finnes i mang en bestemors håndskrevne kokebok.
Du kan fint bruke lammekjøttdeig
Disse lammespydene kommer ingen til å motstå. Du marinerer de selvfølgelig.