Lammekjøtt er det lett å få tak i. Lammesauté med kantareller er perfekt når du er skrubbsulten.
Lammekjøtt er det lett å få tak i. Lammesauté med kantareller er perfekt når du er skrubbsulten.
For ekte arayes fylles pitaene med rått kjøttfyll og sprøstekes slik. Men du kan også forsteke fyllet. Da kortes tiden i stekepannen for pitabrødene ned.
Ytrefilet av lam med piperade her herlig. Hvis du lurer på hva piperade er, er det en fransk grønnsaksrett av paprika. Her er oppskriften.
Med denne oppskriften kan du lett lage en festmiddag selv når du har dårlig tid. Til rødbetbulguren kan du bruke så vel syltete som ferdigkokte rødbeter.
Det blir gresk stemning rundt bordet med grillete lammeskiver eller lammekjøttboller servert med gresk salat og hvitløksbrød.
Vart opp med gratinerte lammeskiver, vi kan garantere at det vil falle i smak.
Denne retten passer godt på en lørdag. Med den spennende sausen til blir det helt sikkert en suksess.
Lam og pære høres kanskje litt uvant ut, men vi kan love at det virkelig smaker. Oppskriften er rask og enkel.
Spareribs av lam skal være saftige og spicy. Det får du med vår oppskrift.
Alle liker kjøttboller. Spesielt barna når de er med tomatsaus.
Lag en lammegryte med fersk dill og kantareller og du vil garantert ha suksess rundt middagsbordet.
Kheema Mutter er en pakistansk spesialitet. Kjøttrettene lages med kjøttdeig og erter og deilige, eksotiske smaker av ingefær, korianderfrø, chili, muskat og spisskummen.
Det er blant annet slik grekerne tilbereder påskelammet. Smaker utrolig god.
Grillspyd av lam blir ekstra saftige når de får godgjøre seg i denne indiskinspirerte marinaden.
Nydelig lammegryte med indiske krydder. Prøv deg fram med karripasta (curry paste), da det finnes mange forskjellige typer og merker. Noen er milde, andre er hotte.
Dette er en lett og smakfull middag med lammekoteletter slik de lager dem i Hellas.
Til denne retten kan du lage alt fra bunnen av, eller du kan velge halv- eller helfabrikata fra butikken. Men det er ingen tvil om at om du lager tzatzikien selv så blir det aller best.
Her brukes den ytterste delen av lammelåret til en super frokost eller lunsj.
Restene av påskelammet trylles fram til saftig og smaksrik kebab med denne enkle oppskriften.