Kheema Mutter er en pakistansk spesialitet. Kjøttrettene lages med kjøttdeig og erter og deilige, eksotiske smaker av ingefær, korianderfrø, chili, muskat og spisskummen.
Kheema Mutter er en pakistansk spesialitet. Kjøttrettene lages med kjøttdeig og erter og deilige, eksotiske smaker av ingefær, korianderfrø, chili, muskat og spisskummen.
Med denne oppskriften kan du lett lage en festmiddag selv når du har dårlig tid. Til rødbetbulguren kan du bruke så vel syltete som ferdigkokte rødbeter.
Det er blant annet slik grekerne tilbereder påskelammet. Smaker utrolig god.
Grillspyd av lam blir ekstra saftige når de får godgjøre seg i denne indiskinspirerte marinaden.
På jakt etter turmat? Da skal du lage disse kjøttbollene av lam som er perfekte også som tapas.
Nydelig lammegryte med indiske krydder. Prøv deg fram med karripasta (curry paste), da det finnes mange forskjellige typer og merker. Noen er milde, andre er hotte.
Kombinasjonen er sopp og loven samt en potetmos med fetaost gir akkurat det selskapet godt lammekjøtt trenger.
Denne retten henter inspirasjon fra flere områder som Midt-Østen og Asia og resultatet er en rett som er superenkel å lage og har mye smak.
En mør og deilig smaksopplevelse venter deg med denne oppskriften med det beste av lammet.
Til disse lammekotelettene med timiansmør kan du ha nesten hvilket som helst tilbehør
Ytrefilet av lam med piperade her herlig. Hvis du lurer på hva piperade er, er det en fransk grønnsaksrett av paprika. Her er oppskriften.
Disse bollene er godt krydret, men servert med en avkjølende yoghurtdressing smaker de godt. En kjøttfri versjon, lager du bollene med moste kikerter i stedet.
Lag disse herlige lammekotelettene. Når du serverer dem med sitronmynte-salsa verde blir det jubel rundt bordet. Her får du oppskriften på alt du trenger til et herlig måltid.
Lammekoteletter kan lages på utallige måter. Her har de fått følge av tomater, hvitløk og sitron.
Lammekjøtt er det lett å få tak i. Lammesauté med kantareller er perfekt når du er skrubbsulten.
Dette er en lett og smakfull middag med lammekoteletter slik de lager dem i Hellas.
Til denne retten kan du lage alt fra bunnen av, eller du kan velge halv- eller helfabrikata fra butikken. Men det er ingen tvil om at om du lager tzatzikien selv så blir det aller best.
Her brukes den ytterste delen av lammelåret til en super frokost eller lunsj.
Restene av påskelammet trylles fram til saftig og smaksrik kebab med denne enkle oppskriften.