Her har du en rett som er raskt å lage og som smaker herlig. Kjøp asparges, en deilig ost, skinke og lag en deilig dressing. Alt finner du i denne oppskriften.
Her har du en rett som er raskt å lage og som smaker herlig. Kjøp asparges, en deilig ost, skinke og lag en deilig dressing. Alt finner du i denne oppskriften.
Denne bruschettaen smaker fortreffelig på en varm sommerdag. Enkel og rask er den også å lage.
Skal du ha familie og venner på besøk er det deilig å kunne servere et spekematbord. Her får du alle anbefalingene for at det skal bli vellykket,
En smakfull innledning til et større måltid eller servert som egen rett med brød til.
Her er en oppskrift på en liten annen vri på å servere spekeskinke på. Vi legger til dampet nykål med lun salat av nypoteter
Disse grillspydene egner seg ypperlig sammen med andre retter du legger på grillen.
Spekemat til middag har vi århundre lange tradisjoner på i Norge. Sammen med nypoteter og nykål blir det en nydelig sommertallerken med masse god smak.
Det er veldig lite som skal til for å lykkes med salat til middag når du legger til spekemat spinat og fetaost.
Bruschetta med god spekeskinke er inspirert av både Spania og Italia..Oppskriften kan du tilpasse etter tid og innhold i kjøleskapet.
Lag en spennende salat med fenalår. I den skal du ha blåmuggost, men ikke bare det. Friske grønne asparges, valnøttkjerner og sukkererter hører også med.
Klart du kan lage carpaccio med fenalår. Det smaker fantastisk og passer så vel som forrett eller som en del av koldtbord. Enkelt å lage. Bare følg denne oppskriften.
Gjør noe helt nytt med fenalåret. Miks det med gresskar og rød chili. En ren nytelse du kan servere som forrett eller på koldtbordet. Følg bare den enkle oppskriften.
Dette er en lett og enkel forrett. Med fenalår og jordbær har du en frisk og sommerlig salat. Selv om den er enkel passer den både til store lag og enkle vennemiddager.