Til denne retten kan du bruke ferske kyllinglår eller ferdiggrillet kylling.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Til denne retten kan du bruke ferske kyllinglår eller ferdiggrillet kylling.
Kyllingvinger er fingermat med masse smak, og i oppskriften du får her finner du også tips til godt tilbehør.
Når den helstekte kyllingen tilberedes på denne måten, får den masse smak.
Enklere enn dette blir grillkyllingen knapt. Med mangochutney er den gode smaken beholdt.
Kylling fra ovnen blir ekstra frisk og saftig med sitron i formen.
Kyllingfileten blir ekstra deilig og drøy når den fylles og rulles
Kyllingen får ekstra smak av karri og kokos i denne oppskriften.
Denne afrikanske kyllinggryten kommer du ikke til å glemme. Den er nemlig både krydret og fyldig og med eksotiske toner.
Apéritifs kokk- og matspaltist, Ingunn Felin, har komponert denne deilige retten med helstekt kylling hvor sausen er med å lage susen.
Her får fileten følge av appelsinsaus, estragon og ikke minst osterösti. Alt finner du i oppskriften.
Kalkunkjøtt er magert og trives veldig godt sammen med grønnsaker og en kremet saus.
Satay kommer fra Indonesia, her har vi laget satayspyd med kylling som er marinert med en herlig peanøttsaus. Den beste smaken får du når du griller dem på en kullgrill!. Kan også stekes.
Tandoori er en klassisk indisk rett. Med kyllinglår, massevis av gode krydderier og en herlig marinade blir dette et spennende måltid.
Helstekt kylling med sennep og honning er inspirert av det israelske kjøkken. Aubergine, grillet paprika, mandler og hvitløk gjør det til et ordentlig smakfullt måltid.