Innbakt kylling er enormt saftig og velsmakende. Styrken på retten avgjør du selv ved å justere mengden med chili.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Innbakt kylling er enormt saftig og velsmakende. Styrken på retten avgjør du selv ved å justere mengden med chili.
Når du legger urter inn under skinnet på kyllingen, i stedet for å stuffe den på vanlig måte, altså i magen, blir den ekstremt mye saftigere og mer smaksrik
Cacciatore betyr jeger på italiensk og peker på at dette er en rett som kan lages av nyfanget vilt utendørs i en gryte over bålet. Men den blir altså like god med kylling fra butikken og tilberedt på kjøkkenet.
Kylling og ost er ikke kun en lekker kombinasjon - det er dessuten en utrolig lettlaget rett.
Her får kyllingen følge av øl som er en utmerket erstatning for vin i matlagingen. På samme måte som for vin, er det noen regler som gjelder. Følg oppskriften.
Lag deg noen lekre kyllingspyd. Med litt marinade og en kreolsk tomatsaus blir denne middagen kanskje forvandlet til en spennende opplevelse for deg og dine.
Server den berusede kyllingen med ris og kokossaus for en skikkelig karibisk fest.
Her er oppskriften på en stuffing som løfter kalkunmiddagen mange hakk. Du skal bruke brød med mais i.
Kyllinglår både smaker godt og faller i smak både hos store og små. Med salsa og tortillachips blir det en meksikansk touch.
Andebryst kan lages med forskjellig tilbehør. I denne oppskriften er mangosausen med å gjøre måltidet til en virkelig fest
Når du legger en bulgur- og urteblanding under skinnet på kyllingen, blir den ekstra saftig.