Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Disse tortillaene er perfekte til koldtbord og som fingermat - eller når du vil ha middagen i hånda.
Denne oppskriften gir deg en helt ny opplevelse av disse brødene, og tar deg med på en smaksmessig reise til et sted du kanskje ikke har vært.
Slik kan du også lage ostesmørbrød - med chevre, asparges, agursk og en søt sirup på toppen blir smaken helt annerledes, men veldig god.
Disse sprø og saftige bruscettaene er perfekte ved siden av spekemat eller til en suppe.
Smørbrød passer til så mange anledninger. Dette med leverpostei og bacon er deilig turmat. Passer også til en hyggelig kveld foran peisen.
Fylt loff er super mat å dele med venner,på piknik eller hjemme. Passer også utmerket som en del av et koldtbord eller frokostbuffet.
I Tyrkia brukes ofte norsk makrell til «balik ekmek», eller fiskesandwich. Retten er rask og enkel å lage og passer ypperlig til grilling.
Vafler med salt topping smaker himmelsk - bare prøv denne versjonen.
Har du lomper eller tortillas kan du fylle dem med det du har i kjøleskapet eller følge denne oppskriften.
Wraps er perfekt når du har knapt med tid, men samtidig vil ha mye smak. Her en oppskrift med kylling, avokado og basilikum. Ferdig på 20 minutter.
Enten du bruker rester fra gårsdagens fiskemiddag, eller koker fisken i dag, tar det ikke lang tid å lage dette smørbrødet. Selvfølgelig lager du remuladen selv.
Lag et smørbrød du aldri kommer til å glemme. Et smørbrød med nypotet og kremost. Du kan lage til deg selv eller servere flere rundt bordet.
Denne måten å tilberede sild på kan på mange måter kalles nederlendernes svar på den japanske sushien. Her pakker vi den inn i wraps.
Vi garanterer at både barn og voksne vil sperre øyene opp når du setter denne wrapen på bordet.
Dette er en sandwich du kommer til å elske med alt det du skal legge mellom brødskivene.
Club sandwich er en klassiker til lunsj. En skikkelig godbit, saftig med kyllingfilet, bacon, tomat, salat, majones og toastbrød.
Her har vi hentet inspirasjon fra Cuba etter en original oppskrift. Du kommer garantert til å like den.