Enten du bruker rester fra gårsdagens fiskemiddag, eller koker fisken i dag, tar det ikke lang tid å lage dette smørbrødet. Selvfølgelig lager du remuladen selv.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Enten du bruker rester fra gårsdagens fiskemiddag, eller koker fisken i dag, tar det ikke lang tid å lage dette smørbrødet. Selvfølgelig lager du remuladen selv.
Pakk inn lammekjøttet i wraps. Det er like lettlaget som taco, men med marokkansk smak.
Hvis du skal innta middagen i sofaen eller på farten, er wraps med kylling løsningen.
Deilig kylling i wraps med salsa og ander godsaker. Dette smaker kjempegodt.
Legg kyllingkjøtt mellom brødskivene med sennep, karrimajones, sylteagurker og tomater så har du en deilig sandwich.
Denne er for deg som elsker bacalao. Sandwichen lages på godt grovbrød, klippfisk, crème fraîche, ruccula, paprika og spekeskinke.
Den perfekte dagen-derpå-middag som også kan serveres som brunch eller lunsj og er en fin måte å bruke opp rester på.
Her er den japanske klassikeren tonkatsu - som er snitsel med saus - pakket inn i en sandwich.
Du kan variere hva du vil har i wrapsen. Prøv med kalkunsalat. Garantert suksess.
Du trenger absolutt ikke poteter til biffen for at det skal bli en middag. Du kan legge den på brødskiva og ha på urtekrem og litt til. Det kan knapt bli enklere.
Dette smaker. Roastbeefskiver på brødet og hot aioli til. Du kommer til å lage flere.
Deilige nystekte empanadas er helt uimotståelig godt. Om det blir noe igjen smaker de like godt dagen etter.
Her er smørbrødet du skal starte dagen med. Friskt og selvfølgelig tilstrekkelig mettende.
Lag grove rundstykker med litt fart i. Det får du med denne oppskriften der pepperoni og ost er med.