Kylling i salsa og wrap
Apéritif

Kylling i salsa og wrap

Deilig kylling i wraps med salsa og ander godsaker. Dette smaker kjempegodt.

Fremgangsmåte

Skjær kyllingkjøttet i strimler a 5x3 cm. Dypp det i paneringen og stek i smør på hver side. 

Tips:
Du kan fint bruke rester av kylling eller grillkylling fra butikken. Det rives eller skjæres opp og varmes lett i smør.

Tomatguacamole:
Mos avocadoen med tomatjuicen eller kjør den i en blender med resten av ingrediensene. Smak til med salt og pepper. 

Grønnsaker/urter:
Rives, skjæres og hakkes. 

Wraps:
Varm tortillaene lett, og fyll dem med kylling, tomatguacamole og grønnsaker/urter. Rull dem tett sammen og legg på grillen for å få grillmerker og litt varme. 

Server evt med rømme.

Flere oppskrifter på wrap der du kan bruke det du har i kjøleskapet

 

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Raskere enn dette kan du ikke lage spagetti til middag
Dagens rett
Spagetti med enkel tomatsaus og bacon

Raskere enn dette kan du ikke lage spagetti til middag

Hjemmelaget tomatsaus smaker bedre og koster mindre enn kjøpesaus. Dagens oppskrift er i tillegg både rask og enkel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her