Tilbehør

oppskrifter.webp
  • 45 minutter

    Server med røkt kjøttpølse, rotgrønnsaker, stekt flesk eller spekk og gjerne til fiskesuppe.

  • 10 minutter

    Denne lune syrlige og krydrete smørsausen setter ekstra spiss på biffen eller entrecoten.

  • 30 minutter

    Saltkokte Canaripoteter med rød og grønn mojosaus er perfekt på tapasbordet.

  • 15 minutter

    Guacamole lages av moset avokado, smakt til med saft av lime, løk, chili og hvitløk. Super å bruke som dipp til grønnsakstavene.

  • 30 minutter

    En fargerik, søt og syrlig plommesaus smaker perfekt til en saftig reinsdyrbiff, svin- eller lammefilet og kalkun

  • 20 minutter

    Denne kålrotstappen har flott farge og det er det gulroten som sørger for. Passer til røkt og salt kjøtt, til pinnekjøttet, og deilig stekt bacon eller bayonneskinke.

  • 15 minutter

    Lekende lett og smakfull oppskrift på ertepuré.

  • 25 minutter

    Lag ovnsstekte potetbåter som passer til både biff, pølser, grillmat og andre typer stekt kjøtt. Ferdige på 25 minutter.

  • 30 minutter

    Alle liker stekte potetbåter. Her har du en enkel oppskrift som gir deg perfekt resultat på 30 minutter.

  • 20 minutter

    Å lage bearnaisesaus er både enklere og mye raskere enn du tror. Og så smaker den fortreffelig i tillegg. Følg denne enkle oppskriften.

  • 45 minutter

    Denne spanske tomatsausen passer perfekt til spanske kjøttboller og å ha på tapasbordet

  • 15 minutter

    Bent Stiansen viser deg hvordan du lager pastinakkpuré.

  • 5 minutter

    Så enkelt er det å lage smørkokte sukkererter.med oppskriften til Bent Stiansen.

  • 30 minutter

    Slik lager du solbærsaus med oppskriften til Bent Stiansen.

  • 10 minutter

    Blåmuggostdressing gir liv til alt som dipp for grønnsaker som til Buffalo wings med kyllingvinger eller blomkål.

  • 20 minutter

    Slik lager du din egen barbequesaus som garantert smaker bedre enn den du får kjøpt ferdig.

  • 15 minutter

    Lag potetmosen på nesten tradisjonelt vis. Men når du skreller poteten skal du vare på skrellet. Det skal du nemlig sprøsteke og legge på toppen.

  • 15 minutter

    Sursyltet squash har lang holdbarhet og passer veldig godt som tilbehør til stekte mat

  • 30 minutter

    Marinerer du tofu får du mye smak og kan bruke den til mange retter.

  • 15 minutter

    Slik skal en fransk tapenade smake.

  • 15 minutter

    Lag en deilig pesto med soltørkede tomater.

Forsiden akkurat nå
En hjerteformet bløtkake blir midtpunktet på kakebordet
Ukens kake

En hjerteformet bløtkake blir midtpunktet på kakebordet

Når den i tillegg er fylt med en deilig og tykk sitronkrem, er kakelykken sikret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg

Det er en sjelden godbit som venter den som setter pris på champagnens fascinerende univers av tertiæraromaer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Chardonnaychampagne setter en ekstra spiss på festen – denne er også et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Chardonnaychampagne setter en ekstra spiss på festen – denne er også et veldig godt kjøp

En favoritt i kategorien chardonnaychampagne som også byr på veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Frappato er sommerdrue nummer én – nå til veldig gunstig pris
+
Ukens vin

Frappato er sommerdrue nummer én – nå til veldig gunstig pris

Den kombinerer lys rød frukt med stor saftighet og moderat alkohol. Vin som fint kan nytes utendørs og lett avkjølt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Bobler, sjømat og sommerstemning
Matkurs og vinkurs
Winedinner 22. mai i Oslo

Bobler, sjømat og sommerstemning

Den 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatfat.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol
+
Ukens vin

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol

Denne Franciacorta-klassikeren er oppgradert av selveste Richard Geoffroy, kjellermester for Dom Pérignon gjennom 28 år. Som også utfordrer sake-tradisjonen.

Les hele saken