Tilbehør

oppskrifter.webp
  • 45 minutter

    Dette er favorittilbehør til alt fra biff, pølser, stekt fisk til spekemat. Topp til koldtbordet.

  • 10 minutter

    Passer ypperlig på et koldtbord.

  • 20 minutter

    Møre gulrøtter og pastinakk blir lett glasert i smør og sukker. Med disse lekre grønnsakene blir festmiddagen komplett.

  • 30 minutter

    Det er med hvitløk du piffer opp potetmosen. Enkelt å lage og passer mye og mangt.

  • 5 minutter

    En maimiale du kan bruke på borødskive såvel som tiilbehør til en krfatig kjøttrett.

  • 40 minutter

    Poteter kan ta mange former på kjøkkenet og Pommes Anna er ikke noe unntak. En veldig enkelt oppskrift får du her. Du kan ikke mislykkes.

  • 15 minutter

    Aspargesbønner skal være lettkokte før du surrer de i bacon og freser de i panne. Det er enkelt likevel spennende og elegant tilbehør til alle typer kjøtt.

  • 1 time

    Her er en enkel oppskrift på Kimchi som er Koreas nasjonalrett. Den består for det meste av fermenterte grønnsaker. Her finner du hvordan lager den.

  • 2 dager

    En deilig rett med historiske aner helt tilbake til 1814 da tjenerskapet serverte Eidsvollsmennene lunsj og tre retters middag hver dag i seks uker

  • 15 minutter

    Lag en deilig madeirasaus på bare 15 minutter med denne enkle oppskriften.

  • 20 minutter

    Her er en enkel oppskrift på hjemmelaget viltsaus. Garantert verd jobben og smaker herlig.

  • 30 minutter

    Kålrotstappe passer til blant annet pinnekjøtt. Da kan du også koke med et par poteter i kålrotstappen. Da blir den mildere i smaken.

  • 10 minutter

    Passer utmerk til kylling eller kalkun.

  • 10 minutter

    Skal du ha en skikkelig dressing til hamburgeren? Da skal du satse på denne oppskriften. Garantert suksess.

  • 30 minutter

    Rosenkål er en fantastisk råvare som kan serveres som så vel tilbehør som en selvstendig rett.

  • 10 minutter

    Ssamjang er en deilig saus/dressing som du lett blander sammen og perfekt til koreansk ribbe.

  • 45 minutter

    De beste ovnsbakte potetene er myke på innsiden og skikkelig sprø på utsiden. Denne oppskriften viser deg hvordan du får til nettopp dette.

  • 10 minutter

    Fløtesaus er alltid populært og passer til så vel fisk som kjøtt.

  • 30 minutter

    Dette er en variant av den sursøte sausen. Her møtes det syrlige fra appelsinen mot det søte fra honningen. Passer ypperlig til den karakteristiske smaken hos lam.

  • 20 minutter

    På 20 minutter lager du en deilig aioli som smaker veldig godt. Prøv denne oppskriften. Helt sikkert vellykket.

  • 10 minutter

    Denne krydderblandingen brukes i alt fra kjøtt, fisk, grønnsaksretter, pasta, pizza. Alt hva det italienske kjøkken byr på.

Forsiden akkurat nå
Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær mer om champagne
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 05. mai

Lær mer om champagne

Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken