Små poteter stekt i smør smaker deilig til mange retter. Her viser vi deg hvordan du får det beste resultatet.
Små poteter stekt i smør smaker deilig til mange retter. Her viser vi deg hvordan du får det beste resultatet.
Ristet gresskar med salvie smaker deilig. Dessuten er retten veldig enkel og rask å lage.
En slik salsa hører hjemme på ethvert meksikansk måltid.
Jalapeno-salsa lager du enkelt selv. Smaken overgår alt av det som finnes i glass.
Kirsebær er deilig og du kan lage mye godt med de. Du kan også lage en deilig chutney.
Mangochutney stammer fra India, og er fast følge til mange indiske retter. Men den er også deilig tilbehør til spekemat eller grillet kylling eller svin.
Her har du oppskriften på en marinade som setter en ekstra spiss på kjøttet. Bare følg den enkle oppskriften.
Denne oppskriften på en urtemarinade kan du bruke til både kylling, svin og kalv. Alle urtene bidra til at kjøttet for en herlig smak du kan glede deg til.
Du kommer langt med litt nøytral olje, litt sitron og et knippe blandede urter når du skal lage denne enkle urtemarinaden
Sprøstekt sjalottløk passer perfekt til alt fra asiatisk mat til pølser.
Salsa er godt som dipp til nachochips, eller som tilbehør til ulike tex-mex-retter.
Ingen ting er som hjemmelaget brun saus. Sausen passer til mange retter og denne oppskriften er meget anvendelig til det meste. Enkel å lage er den også.
Så enkelt lager du kålstuing selv hvis du følger denne oppskriften.
Urtesmør lager du enkelt selv. Rør smøret mykt og tilsett friske urter som rosmarin, basilikum eller timian. Du kan selvfølgelig også bruke tørkede urter.
Lag potetmosen slik italienere gjør det med soltørkede tomater og oliven. Den passer utmerket til mange retter. Her er oppskriften.
Potetmos passer til mange retter. Hva med å sette litt farge på den? Det gjør du enkelt ved å bruke blå Kongopotet. Her er oppskriften.
Denne klassisk spanske potetretten med løk, hvitløk, laurbærblader, paprika og tomat, er en rett i seg selv, men også utsøkt til torsk eller kjøtt.
Denne kålrotstappen har flott farge og det er det gulroten som sørger for. Passer til røkt og salt kjøtt, til pinnekjøttet, og deilig stekt bacon eller bayonneskinke.
Å lage bearnaisesaus er både enklere og mye raskere enn du tror. Og så smaker den fortreffelig i tillegg. Følg denne enkle oppskriften.