Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det er enklere en du tror å lage potetchips, og de smaker mye bedre enn de du får kjøpt i pose. Følg den enkle oppskriften.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no
Søtpotet er veldig anvendelig som tilbehør. Her skal du lage en pure og det gjør du unna på et blunk-
Vaffeljernet kan du bruke til dette spennende tilbehøret. Her får revne poteter følge med en rømmesaus, wienerpølser eller røykelaks.
Denne potetmosen med gulrøtter og appelsin vil de alle like, selv de minste. Du lager den på 20 minutter.
Disse potetene skal du ikke skrelle før du legger de i formen. Før de skal i ovnene skal de få følge av godsaker.
En slik kringle vekker begeistring hos alle. Enten det er hjemme, på jobben eller juleavslutningen. Dessuten er den en perfekt førjulsgave.
Les hele sakenAndevennlige drikkevarer finner du innen alle kategorier og prisklasser. Her har du en rekke forslag som kan kalles allroundere når det er and på menyen.
Les hele sakenHer har du forslag til både vin og øl som matcher kalkunmiddagen.
Les hele sakenOslorestauranten Xef og Asker-restauranten Porfavor Tapas & Vinbar er Norges eneste utvalgte av den offisielle spanske matsertifiseringen Spain Certification Program. Nærmere Spania kommer du ikke.
Les hele sakenDette kurset er for deg som ønsker å smake forskjeller og likheter på viner i ulike prisklasser, og selvfølgelig ha det gøy!
Les hele sakenEn smaksrik vri på klassikeren piccata milanese som kan lages med kalv, svin eller kylling - eller også fisk (eller sellerirot for vegetarisk vri) om det frister mer.
Les hele saken