Slik lager du Americano

Americano ble ifølge historien servert første gang på italienske Gaspare Camparis Bar i 1861. Det var italienerne selv som kalte drinken Americano. Oppskriften fant etter hvert veien til USA, der drinken gjennom forbudstiden var klassifisert som et legemiddel. Ikke verst.

Gaspare Camparis Bar var møteplass for datidens kjente personligheter, blant annet; Verdi, Edward VII, og senere Ernest Hemingway. Om de drakk meget av akkurat denne drinken er uvisst. Det som imidlertid er sikkert er at selv James Bond kunne nyte Americano uten noen form for skandale.

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen