Asparges med skinke og parmesan

Du må for all del nyte de deilige aspargesbuntene som om ikke lenge ligger fristende friske og grønne i grønnsaksdisken. Sauvignon blanc er regnet som den aller beste match til asparges. Som regel i form av en Sancerre, men dagens to vinforslag kommer imidlertid fra helt andre vinområder.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Asparges med skinke og parmesan

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåte

Asparges kokes et par minutter i kokende vann med litt salt og sukker i. Det er en fordel å koke i en høy kjele slik at tuppene holder seg fine. Avkjøles i iskaldt vann ca. 1 minutt.

Fordel de ferdig kokte aspargesene over på fire tallerkener. Legg over en skive spekeskinke pr. porsjon og dryss over reven fersk parmesanost.  Drypp over noen dråper god olivenolje. Retten serveres med fersk gjærbakst.

Her er mange deilige retter med asparges

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen