Denne vrien på cæsarsalat bør du prøve
Cæsarsalat er blitt en favoritt. Den egner seg veldig godt som følge til norsk spekemat. Oppskriften finner du her.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Cæsarsalat er blitt en favoritt. Den egner seg veldig godt som følge til norsk spekemat. Oppskriften finner du her.
Les hele sakenNoen ganger må vi har lite krevende middagsløsninger. I denne oppskriften er den gode smaken likevel ivaretatt.
Les hele sakenI dag gjør vi det enkelt, og også velsmakende. Dagens middag er en pastasalat med spekeskinke og ruccola.
Les hele sakenNå er den herlige aspargesen blitt så billig at du mer enn én dag i uka kan kose deg med disse grønne spenstige grønnsakene.
Les hele sakenDen byr på skikkelig fråtsing med parmesanen, så det er ikke rart den smaker så godt.
Les hele sakenHvem har sagt at lett og sunn mat ikke kan smake godt? I dag serverer vi en pai proppfull av de deiligste smaker.
Les hele sakenAugust er den beste tiden av året å lage salat til middag, for utvalget av friske solmodne ingredienser er så stort.
Les hele sakenOmeletter er raske og velsmakende middagsretter som du lett kan forandre etter lyst og lommebok, slik som i denne oppskriften.
Les hele sakenDagens oppskrift er av det raske slaget. I hvert fall om du har poteter til overs fra tidligere i uka.
Les hele sakenFor det første er oppskriften italienskinspirert og for det andre inngår det beste av norske råvarer. Dessuten er den svært så bærekraftig.
Les hele sakenDenne lekre oppskriften er enklere enn du tror, og den har en fin wow-faktor. Og så smaker den himmelsk.
Les hele sakenSei er for mange ensbetydende med seibiff med løk, men denne flotte vrien viser at hverdagsfisken har festpotensial.
Les hele sakenEn smaksrik fiskerett som denne er en god opptrapping til alt det gode du har i vente og ikke minst er den langt raskere å lage enn den ser ut til.
Les hele sakenBruschetta med god spekeskinke er inspirert av både Italia og Spania. Oppskriften kan du tilpasse etter tid og innhold i kjøleskapet.
Les hele sakenBirkebeinerpizzaen kan alle klare å lage. Og alle liker pizza. Spesielt om den er hjemmelaget.
Les hele sakenSpekeskinke og vannmelon er ikke bare utrolig godt på en varm dag. Det er også en såre enkel og kjapp middag.
Les hele sakenEn oppskrift som denne pastasalaten med spekeskinke er kjekk å ha på lur for alle sommerkokker, enten du har ferie eller jobber.
Les hele sakenOm du ikke feirer 8. mars, kan du likevel gjøre som to av landets beste kvinnelige kokker, Miriam Østvik Jenssen og Kari Innerå. Her er oppskriftene.
Les hele sakenTapas er en klassisk spansk måte å småsmake retter på. Spesielt morsomt og en opplevelse som garantert frister til gjentakelse er det dersom du tar runden i eksempelvis Barcelona. Selvsagt må det serveres en tørr sherry til slik deilig mat.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDen 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenDen anerkjente vinprodusenten, Joyce Wine, lar deg oppdage fem flotte viner i perfekt harmoni med en 5-retters meny fra nyåpnede Bon Lio.
Les hele sakenDen 22. april inviterer vi til en unik vinsmaking hvor du får smake 10 viner fra et av verdens mest berømte hvitvinsområder, Chablis.
Les hele sakenBli med når ASIA Aker Brygge serverer 5 delikate snacksretter, nøye sammensatt for å komplementere fem spennende viner fra vinprodusenten, Toni Hartl.
Les hele sakenOpplev 9 smakfulle viner fra kjente regioner som Burgund, Bordeaux og Rhône, til skjulte perler fra Frankrikes minste vinregion – Jura.
Les hele sakenDen 8. april har du en unik mulighet til å smake deg gjennom 16 eksklusive pinot noir-viner fra den anerkjente tyske produsenten Solveigs Weinkeller.
Les hele sakenDe holder nemlig veldig høy kvalitet samtidig som de gir veldig god valuta for pengene, også sammenlignet med polprisen.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Den er ikke alene om å komme fra et relativt nyetablert destilleri, og samtidig vise muskler så det holder.
Men det er i de høyere prisklasser at moroa er. Blant de rimelige vinnyhetene er det heller begredelig. Dog med noen unntak av gode kjøp i midtre prisklasser.
Ikke fordi den er gunstig priset, men fordi den er unik. Men det finnes også mange andre viner til langt lavere priser som fortjener en vurdering med tanke på kjelleren.
Den sprø bunnen møter myk og syrlig topping. Du må trolig lage dobbel porsjon, så godt er det.
Les hele sakenVi tar deg med til Oslos nye storstue og dens imponerende vinsamling, en perle av en bar i Palma, Mallorca, ser på dansk rom, blir kjent med et "nytt" vinområde på Sardinia og hyller kvinnene.
Les hele sakenAlbert Bichot er første produsent til å sende et lass med vin over Atlanteren med det første moderne seilfraktskipet for denne type gods.
Les hele sakenI konkurransen Norges beste drikke, ble fruktvinprodusenten i Ås og sidermakeren fra Hardanger de som fikk flest toppskår.
Les hele sakenSiden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.
Les hele sakenVinene fra Artuke og Artadi er god dokumentasjon på det enorme potensialet Rioja har for å lage viner med karakter fra voksestedet. Enkeltvinmarksviner er kommet for å bli – men det er fortsatt mye å gå på.
Les hele saken