Når norske grønnsaker er så gode som nå, må de få spille hovedrollen
Sommerkålen smaker fantastisk rå i en salat med en dressing som her. Matchet med bulgur, solmodne tomater og eventuelt litt spekemat, er middagen fullverdig.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sommerkålen smaker fantastisk rå i en salat med en dressing som her. Matchet med bulgur, solmodne tomater og eventuelt litt spekemat, er middagen fullverdig.
Les hele sakenNoen ganger er det deilig å gjøre middagen så enkel som mulig, så hvorfor ikke lage noen italienske fristelser i dag?
Les hele sakenSalat er ganske enkelt en genial middagsrett for deilige forsommerdager. Jordbær, spekeskinke og fetaost gir ekstra god smak.
Les hele sakenDe hvite og grønne (import)aspargesene er på vei inn i butikkene. Når du ikke kan bestemme deg for en av dem, slå dem sammen som i denne retten.
Les hele sakenSelvsagt kan du spise vafler med annen topping enn syltetøy og brunost.
Les hele sakenCæsarsalat er blitt en favoritt. Den egner seg veldig godt som følge til norsk spekemat. Oppskriften finner du her.
Les hele sakenNoen ganger må vi har lite krevende middagsløsninger. I denne oppskriften er den gode smaken likevel ivaretatt.
Les hele sakenI dag gjør vi det enkelt, og også velsmakende. Dagens middag er en pastasalat med spekeskinke og ruccola.
Les hele sakenNå er den herlige aspargesen blitt så billig at du mer enn én dag i uka kan kose deg med disse grønne spenstige grønnsakene.
Les hele sakenDen byr på skikkelig fråtsing med parmesanen, så det er ikke rart den smaker så godt.
Les hele sakenAugust er den beste tiden av året å lage salat til middag, for utvalget av friske solmodne ingredienser er så stort.
Les hele sakenOmeletter er raske og velsmakende middagsretter som du lett kan forandre etter lyst og lommebok, slik som i denne oppskriften.
Les hele sakenDagens oppskrift er av det raske slaget. I hvert fall om du har poteter til overs fra tidligere i uka.
Les hele sakenFor det første er oppskriften italienskinspirert og for det andre inngår det beste av norske råvarer. Dessuten er den svært så bærekraftig.
Les hele sakenDenne lekre oppskriften er enklere enn du tror, og den har en fin wow-faktor. Og så smaker den himmelsk.
Les hele sakenSei er for mange ensbetydende med seibiff med løk, men denne flotte vrien viser at hverdagsfisken har festpotensial.
Les hele sakenEn smaksrik fiskerett som denne er en god opptrapping til alt det gode du har i vente og ikke minst er den langt raskere å lage enn den ser ut til.
Les hele sakenBruschetta med god spekeskinke er inspirert av både Italia og Spania. Oppskriften kan du tilpasse etter tid og innhold i kjøleskapet.
Les hele sakenBirkebeinerpizzaen kan alle klare å lage. Og alle liker pizza. Spesielt om den er hjemmelaget.
Les hele sakenSpekeskinke og vannmelon er ikke bare utrolig godt på en varm dag. Det er også en såre enkel og kjapp middag.
Les hele sakenEn oppskrift som denne pastasalaten med spekeskinke er kjekk å ha på lur for alle sommerkokker, enten du har ferie eller jobber.
Les hele sakenOm du ikke feirer 8. mars, kan du likevel gjøre som to av landets beste kvinnelige kokker, Miriam Østvik Jenssen og Kari Innerå. Her er oppskriftene.
Les hele sakenTapas er en klassisk spansk måte å småsmake retter på. Spesielt morsomt og en opplevelse som garantert frister til gjentakelse er det dersom du tar runden i eksempelvis Barcelona. Selvsagt må det serveres en tørr sherry til slik deilig mat.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld når Prinsesse Natalia Giucciardini Strozzi tar med seg sine viner og fascinerende slektshistorie til Son Spa.
Les hele sakenSmak noe av det aller beste fra Toscana når Fèlsina inntar hovedstaden den 06. oktober
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenLoire og chenin er en kombinasjon som er vel så interessant som Burgund og chardonnay. For du får mye mer for pengene.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Noen av dem kan sågar tas med til en strand nær deg, i skyggen under en parasoll eller for å holde myggen unna på fjellhytta eller teltturen.
Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også
Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.
Det er tepulveret som er bedre kjent som matcha som gir den intense grønnfargen. Det bidrar også med en mineralsk karakter som gir kaken en unik smak.
Les hele sakenLoire og chenin er en kombinasjon som er vel så interessant som Burgund og chardonnay. For du får mye mer for pengene.
Les hele sakenOpprinnelsen har ikke det beste renommet, men det er som med hunden og hårene, for selv Robertson kan by på gull i flytende form.
Les hele sakenDenne hvitvinen er både aromatisk og syrefrisk og med nok fylde til å følge augustmenyen.
Les hele sakenI dag slår vi til med en skikkelig klassiker, nærmere bestemt kjøttkaker med brun saus og ertestuing eller kålstuing til.
Les hele sakenAt disse vinene er så strålende, har med måten druene er dyrket på, opprinnelse og kompetansen bak.
Les hele saken