Og som om ikke det var nok, gulrotkake egner seg også godt for fryseren. Her er det bare å sette i gang og bake flere, men vent med glasuren til kaken skal spises.
Flere fristende kaker
Med så god tilgang på sprø gulrøtter året rundt, også økologiske, er gulrotkake alltid en glede å sette igang med.
Hver torsdag serverer vi deg ukens kake.
Så enkelt baker du gulrotkake

Fremgangsmåte
Du trenger en form på ca. 24 cm i diameter.
Sett ovnen på 180 grader.
Egg og sukker piskes til eggedosis.
Bland melet med kanel, kardemomme, koriander, natron, salt og vaniljesukker.
Tilsett vekselvis mel og smør i eggedosisen. Vend forsiktig inn de revne gulrøttene til slutt.
Ha røren i en smurt form. Stek kaken på 180 grader i ca. 45 minutter.
Pynt med tynne gulrotskiver eller grovt reven gulrot.
Her finner du mange hundre oppskrifter på desserter og kaker
Se våre andre oppskrifter på gulrotkake
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 POENG