Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
NB!
Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post har tatt en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie. Vi vil starte opp igjen medio august.
1 spiss- eller sommerkålhode
1 hel hvitløk
olivenolje
salt og pepper
1 sjalottløk eller liten rødløk
½ dl blad av løpstikke eller persille
2 dl oliven (valgfri type)
200 g fetaost
2 basamicoeddik
1 dl olivenolje
Sett ovnen på 200 grader. Del kålen i fire båter og legg den i en langpanne. Skjær hvitløken i to på tvers av feddene. Gni kålen med hvitløken før hvitløken også legges i langpannen. Drypp på litt olivenolje og krydre med salt og pepper. Bak kålen i 20.30 minutter. Kjenn med en spiss kniv om den er ferdig.
Skrell løken og hakk fint. Hakk løpstikken (eller persillen) grovt. Hakk olivenene grovt. Skjær fetaosten i terninger. Bland alle ingrediensene til dressingen i en bolle.
Skjær vekk midtstilken fra den varme kålen og snurr hver båt sammen til et lite knytte. Fordel fetaostblandingen over.
Sendt inn av
Oppskrift fra boken Kjempegodt, Tina av Tina Nordström
Foto: Peter Kam
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.
Dagens rett på MMS
Skriv
Dagens
og send til
2004
, og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du
Dagens stop
og sender til
2004
.