Dagens rett

Biffgryte med grønnsaker

Søndagsmiddagene kan du nok risikere at vi penser inn på varmende retter nå i ukene fremover. Intet er vel bedre enn en smakfull gryterett der det deilige kjøttet får følge av høstens grønnsaker. Og kanskje en rødvin eller et rikt øl til?

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Biffgryte med grønnsaker

Fremgangsmåte

Brun først kjøttet i olje. Brun så løken og dryss på salt og pepper. Kok alle grønnsakene i så lite vann som mulig, gjerne et par sorter av gangen til de knapt er møre. Ta dem opp etterhvert. Hell grønnsakvannet på kjøttet og løken og ta det trekke på kokepunktet til kjøttet er mørt - 20-30 min. Bland i alle grønnsakene. Kok noen minutter til og server gryten rykende varm med fersk grov gjærbakst og smør.

Om du ønsker saus i stedet for sjy, tilsetter du buljong, sukkerkulør og maisennajevner.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen