Biffgryte med grønnsaker

Søndagsmiddagene kan du nok risikere at vi penser inn på varmende retter nå i ukene fremover. Intet er vel bedre enn en smakfull gryterett der det deilige kjøttet får følge av høstens grønnsaker. Og kanskje en rødvin eller et rikt øl til?

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Biffgryte med grønnsaker

Fremgangsmåte

Brun først kjøttet i olje.

Brun så løken og dryss på salt og pepper. Kok alle grønnsakene i så lite vann som mulig, gjerne et par sorter av gangen til de knapt er møre. Ta dem opp etterhvert.

Hell grønnsakvannet på kjøttet og løken og ta det trekke på kokepunktet til kjøttet er mørt - 20-30 min. Bland i alle grønnsakene. Kok noen minutter til og server gryten rykende varm med fersk grov gjærbakst og smør.

Om du ønsker saus i stedet for sjy, tilsetter du buljong, sukkerkulør og maisennajevner.

Her finner mange andre gryteretter du kan lage

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen