Fredager skal det gå raskt, men ikke raskere enn det tar en gjennomsnittsfamilie å smelle sammen taco. Derfor konkurrerer denne paien på alle måter. Aller best blir den med egen paideig, men la gå, den fra butikken gjør også jobben. Her er det innmaten som teller.
Dagens rett

Foto: (Matprat.no)
I dag serverer du biffen i paien
Lag deg en biffpai som dagens middag. Vi lover deg at dette er ferdiglaget i løpet av en time. Enda raskere om du bruker ferdig paideig fra butikken.
25 April 2025 - 00:00
Biffpai

Fremgangsmåte
- Sett stekeovnen på 200°C, og lag paideigen etter anvisning på pakken. Klem den ut i en form (26-28 cm.).
- Kjøttet brunes i olje i panne, og grønnsaksblandingen tilsettes og får frese med det siste minuttet.
- Hell kjøtt og grønnsaksblandingen over i paiformen, og tilsett sammenvispet egg og melk. Strø over noen oliven, og stek paien i ca. 35-40 minutter.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå