Billig musserende til nyttår

Billig musserende til nyttår

Denne rimelige cavaen gjør jobben denne nyttårsaftenen.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Arvisa Bocchoris Reserva Brut Nature (1912) er tørr og forfriskende samtidig som den har bra karakter. Og alt dette til drøye hundrelappen. Men du må være rask å trykke på bestillknappen om du ikke er så heldig å være i nærheten av et av polutsalgene som har den på lager.

Her finner du hvilke pol som har den inne

Dessuten skiller den seg ut rent utseendemessig, med sitt veldig enkle flaskedesign og korkløsning. Produsenten Gaston Coty har likevel lange tradisjoner, helt tilbake til 1906, og kjellerne som brukes skal være de eldste i Sant Sadurni d'Anoia, selve cavahovedstaden.

Her tas det ingen snarveier for selv denne rimelige cavaen har fått modne i 15-20 måneder på bunnfallet etter annengangsgjæringen. Det gir den et fint lagringspreg og en god «champagnefølelse». Men karakteren er uomtvistelig cava.

 
Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Arvisa Bocchoris Reserva Brut Nature

Produsent:
Arvisa Bocchoris
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Spania
Område:
Catalonia
Pris:
129,90 kr
Varenummer:
191201
85 Poeng
Les smaksnotatene »

Arvisa Bocchoris Reserva Brut Nature

Produsent:
Arvisa Bocchoris
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Spania
Område:
Catalonia
Pris:
129,90 kr
Varenummer:
191201
85 Poeng
Les smaksnotatene »
 
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen