Kake
Brownies med smak av After Eight

Brownies med smak av After Eight

Kombinasjonen av mørk sjokolade og mynte er uslåelig, også i denne oppskriften på brownies.
23 Februar 2014 - 14:10

De aller fleste sjokolader blir flittig brukt i kaker. After eight er intet unntak. Denne deilige kaken har en voksen smak og passer godt som dessert etter et måltid.

Andre søte oppskrifter med mynte

Sjokoladekaker og brownies blir best når du bruker ekte sjokolade i, altså at du smelter sjokolade og har i røren. På denne måten får du en mye mer fyldig og god smak enn om du bare bruker kakao.

Flere browniesoppskrifter finner du her

Tar du også bryet og kjøper en kvalitetssjokolade fra et godt merke som for eksempel Callebaut eller Valrhona vil du få en kake som virkelig oser av eksklusivitet. I dag kan du få kjøpt disse sjokoladene i velassorterte dagligvareforretninger eller på nett.

TIPS: Bruk en stavmikser for å få kremer glatte og skinnende. En stavmikser gjør at forskjellige typer konsistenser blander seg lettere sammen. Se flere kokketips

After Eight brownies

After Eight brownies

Fremgangsmåte

Brownies:
Smelt sjokoladen i vannbad og ha i smøret. Dette skal ikke bli for varmt. Ha sukker, mel og vaniljesukker i og rør inn eggene.

Browniene blir best om du rører den for hånd.

Ha røren i en firkantet form a 20 cm.

Stek browniene på 180 grader i 25-30 minutter.

Krem:
Ha alle ingredienser i en bolle og rør alt sammen med en stavmikser. Slik får du myntebladene skikkelig moset.
 

Om du føler myntesmaken er for lite fremtredende, ha i noen dråper med mynteekstrakt.

Smør myntekremen på den avkjølte browniebunnen og sett dette kjølig. Hakk opp After Eight og strø dette over kremen.

Del opp porsjonsbiter og server.

Tips:
Bruk en stavmikser for å få kremer glatte og skinnende. En stavmikser gjør at forskjellige typer konsistenser blander seg lettere sammen.
 
 

Sendt inn av Anne Brith Davidsen

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne kaken vil skinne som sola på kakebordet
Ukens kake

Denne kaken vil skinne som sola på kakebordet

Vi er underernærte på sol, og ukens kake er en hyllest til all den gode solvarmen vi har i vente. En super kake å sette på kakebordet til sesongens store fester,

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Se alt det gode du kan lage med makrell
Guide
Oppskrifter makrell

Se alt det gode du kan lage med makrell

Denne råvaren som er blant de billigste i fiskedisken, er på sitt beste nå og kan trylles med på kjøkkenet. Her finner du mange fristende oppskrifter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Pinot noir fra denne Burgund-utposten i 2022-årgang smaker knallgodt
+
Godbiter i pollisten

Pinot noir fra denne Burgund-utposten i 2022-årgang smaker knallgodt

Selv på regionalnivå er kvaliteten topp, og her får du sågar god valuta for pengene, noe som er sjeldent fra Burgund i dag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne rieslingen er sykt billig
+
Ukens vin

Denne rieslingen er sykt billig

For denne flasken som koster 179,90, inneholder biodynamisk dyrkede druer fra toppvinmarker, er så bærekraftig den kan bli, og er signert en rieslingmagiker.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne kaken vil skinne som sola på kakebordet
Ukens kake

Denne kaken vil skinne som sola på kakebordet

Vi er underernærte på sol, og ukens kake er en hyllest til all den gode solvarmen vi har i vente. En super kake å sette på kakebordet til sesongens store fester,

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Se alt det gode du kan lage med makrell
Guide
Oppskrifter makrell

Se alt det gode du kan lage med makrell

Denne råvaren som er blant de billigste i fiskedisken, er på sitt beste nå og kan trylles med på kjøkkenet. Her finner du mange fristende oppskrifter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

By på en vårlig og veldig lettlaget pastarett
Dagens rett

By på en vårlig og veldig lettlaget pastarett

1. mai er for mange første vårdag. Med gode værmeldinger i vente, er det mange som vil tilbringe mest tid ute. Med denne pastaretten til middag, blir det tid til alt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

På 1. mai er det tradisjonsmat som gjelder
Dagens rett

På 1. mai er det tradisjonsmat som gjelder

Det er 1. mai, og en skinkestek med sprø svor og spennende tilbehør er dagen verdig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Pinot noir fra denne Burgund-utposten i 2022-årgang smaker knallgodt
+
Godbiter i pollisten

Pinot noir fra denne Burgund-utposten i 2022-årgang smaker knallgodt

Selv på regionalnivå er kvaliteten topp, og her får du sågar god valuta for pengene, noe som er sjeldent fra Burgund i dag.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her