Brun/gul julebrus

Redaksjonen
05 Desember 2007 - 16:48

Brun/gul julebrus

÷
Hamar/Lillehammer Bryggeri Julebrus
Ringnes
33 cl flaske
Duft: Lukter som champagnebrus med litt julekrydder.
Smak: Passe søt og passe frisk, bra bobler.
Vurdering: En helt ok julebrus.

Camilla: Veldig god julebrus som gir masse juleminner og -stemning.

+
Arendals Julebrus
Ringnes
50 cl flaske
Duft: Minner om ingefærøl og champagnebrus, men litt utydelig.
Smak: Smaker akkurat som den lukter, passe søt og med gode bobler.
Vurdering: Litt vel mye helårsbrus.

Helene fra Arendal: En god brus ellers i året, men ikke til jul.

-
Borg Julebrus Gylden
Hansa Borg Bryggerier
33 cl flaske
Duft: Litt syntetisk søtlig lukt men ganske god, omtrent som champagnebrus.
Smak: Veldig søt, godt med kullsyre, ganske frisk, kanskje litt for syrlig for de yngste.
Vurdering: En veldig frisk julebrus.

Fredrik: Minner mer om nyttår enn jul.

Berentsens Julebrus m/ appelsinsmak
Berentsens Brygghus
33 cl flaske
Duft: Bra julelukt, men kanskje aller mest av klementiner.
Smak: Ganske syrlig, bra kullsyre,
Vurdering: Ikke like god smak som lukt.

Sebastian: Ikke noe god, mer er det ikke å si.
Linda Cathrine: Hadde ikke orket å drikke en halvliter av denne, nei.
Henning: Egner seg ikke som brus en gang.

E.C. Dahls Julebrus
Ringnes
33 cl flaske
Duft: Ganske frisk lukt av sitrus, julekrydder, pære og godteri.
Smak: Ikke så god som lukten, veldig syrlig, smaker omtrent som energidrikk.
Vurdering: Tommelen ned for denne litt voksne julebrussmaken.

Karl Edvin: Elendig!

÷
Sørlands Julebrus
Berentsens Brygghus
33 cl flaske
Duft: Skikkelig kunstig tyggislukt, og kanskje litt hostesaft.
Smak: Smaker likt, veldig spesiell, mye kullsyre, litt bitter ettersmak.
Vurdering: En veldig spesiell julebrus som ikke falt i smak.

Fredrik: Dette blir kvalmende i lengden.

÷
CB Julebrus
Hansa Borg Bryggerier
50 cl flaske
Duft: Veldig mye appelsinlukt.
Smak: Altfor søt og klissete, nesten kvalmende, altfor lite kullsyre.
Vurdering: Ikke noe julebrussmak i det hele tatt, ganske mislykket.

Jesper: Skikkelig guffen bursdagsblanding, omtrent som når du blander cola, fanta og sprite.

Trio Julebrus
Trio/Mack
50 cl flaske
Duft: Lukter som utvannet sanasol.
Smak: Smaker det samme, det eneste positive er kullsyren.
Vurdering: Dette er ikke julebrus! Velg heller fanta eller solo.

Julie: Den har ingenting i en julebrustest å gjøre.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Glad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking lørdager kl. 14.30 i Oslo

Glad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!

Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her