Dagens rett

Cæsarsalat med skinke

En salat bør falle i smak som et lett og grønt alternativ til tyngre middager. I kombinasjon med en god dressing samt en flott soave fra Italia sikter vi oss inn på en varmere førsommer. Du finner selvsagt link til et ytterligere mangfold av gode salater fra vår rikholdige kokebok.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Cæsarsalat med skinke

Fremgangsmåte

Dressingen blandes. Salaten skylles og får renne godt av før den skjæres grovt opp.
 
Druene deles og steinene tas ut. Oppskåret salat, druer og rosiner blandes. Strimlet, stekt skinke og reven ost tas over.

Dressingen blandes i like før servering og det hele tas over i en egnet salatbolle.

Sendt inn av

Foto: Bengt Wilson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen