Champagne på tilbud

Champagne på tilbud

Denne champagnen er nå blant de aller billigste på polet. Og hakket hvassere enn de fleste andre i dette prissjiktet.

Nå kan du gratis få godbiter i pollisten som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

J.L. Vergnon Conversation Blanc de Blancs Grand Cru Brut (93899) er fruktig og innsmigrende med deilig skum, flott syre og bra stofflighet. En super velkomstdrikk, særlig når velkomsten inkluderer noe å bite i, til forretter eller når du bare er fysen på litt bobler.

Normalt dyrere

Den er laget av bare chardonnaydruer, såkalt blanc de blancs, som vanligvis koster litt mer enn «blandingsvinene», rett og slett fordi det er mer av de røde druene i regionen. Og ikke minst at det er økende etterspørsel etter chardonnay til champagnefremstilling.

Les mer om blanc de blancs-champagne

Derfor har den kostet mer, hele 40 kroner, men som polkunde nyter du godt av den økte konkurransen i champagnesegmentet. Og denne lave prisen skal visstnok holdes lenge. Norge er et av få vestlige markeder med fortsatt vekst i boblesalget. Enn så lenge er det derfor mulig å få til gode avtaler med produsentene.

Liten produsent

Produsenten J.L. Vergnon er liten og uavhengig med en produksjon på rundt 40.000 flasker. J.L. Vergnon holder til i Les Mesnil-sur-Oger som er selve hjertet i Côtes-des-Blancs, kilden til den beste chardonnayen i Champagne.
 
Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille vinen trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

J.L. Vergnon Conversation Blanc de Blancs Grand Cru Brut

Produsent:
J.L. Vergnon
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Champagne
Pris:
395,00 kr
Varenummer:
9389901
90 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Godbiter i pollisten som e-post:
Hver onsdag , altså én dag før alle andre kan lese om det, får du som abonnerer på godbiter i pollisten en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis . Les mer her (klikk) og bli abonnent.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen