DAGENS RETT: Fiskeboller i karrisaus

Dagens rett Fiskeboller i karrisaus

Alle elsker fiskeboller - i hvert fall med denne sausen

Barn i alle aldre liker fiskeboller. Og fiskeboller med karrisaus har det lille ekstra. Her er den superenkle oppskriften.

Vesterålens fiskeboller i boks har fått en renessanse og for mange er det smaken av barndom. Men det finnes også enda bedre fiskeboller rent smaksmessig i butikkens kjøledisk. Det er rett og slett smak og behag hvilke du velger. Eller du kan selvsagt lage dem selv.

Du kan faktisk lage fiskebollene selv - det er veldig enkelt 

Skaff deg  dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Fiskeboller i karrisaus

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

Karrisaus
2 ts
1 dl
fiskebollekraft
Tilbehør

Fremgangsmåte

Ha margarin eller smør i en kasserolle, men pass på at det ikke blir brunt.

Rør inn karri og hvetemelet.

Tilsett kraft fra fiskebollene og melk litt om gangen mens du visper.

La sausen koke opp og spe videre til du har en jevn og glatt saus.

La sausen koke 1-2 minutter.

Smak til med salt og pepper.

Ha i fiskebollene og la dem bli varme i sausen, ca. 5 minutter.

Kok grønnsakene til de er knapt møre i godt saltet vann.

Serveres med kokte grønnsaker eller revne gulerøtter. Kokte poteter hører med.

Tips: Hvis du foretrekker revne gulerøtter kan du godt rive med et friskt og syrlig eple. Litt sitron over til slutt gjør godt.

Her finner du flere oppskrifter med fiskeboller

Du kan faktisk lage fiskebollene selv - det er veldig enkelt 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

 

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen