Bacon, salatblader og tomatskiver lagt i flere lag og med en deilig dressing mellom, er kombinasjonen som har gjort BLT-en udødelig. Server gjerne pommes frites til også hvis du vil.
Flere gode smørbrød finner du her
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Bestill dagens rett som e-post
BLT-sandwich

Fremgangsmåte
- Rør sammen dressingen. Samk til med sitronsaft/eddik, salt og pepper. La den gjerne stå og trekke en stund.
- Sprøstek baconskivene. Legg dem over på kjøkkenpapir for fettavrenning.
- Fordel salat og tomatskiver på to brødskiver, legg på bacon og topp det med dressing.
- Gjenta det hele. Legg de siste brødskivene oppå, trykk sandwichen lett sammen og del evt i to diagonalt.
Tips: Enkleste måten å sprøsteke bacon på er å kle en langform med aluminiumsfolie og legge baconskivene utover. Stek i ovnen på 175 grader til gyllent og sprøtt.
Her kan du forsyne deg av veldig mange oppskrifter på sandwich
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs
Drikke som passer til denne oppskriften
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 329.90 kr Basisutvalget88 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
84 POENG
-
80 POENG