Skrell og finhakk løk og hvitløk.
Del chili på langs og fjern frøene. Finhakk chili.
Rens brokkoli og del den i biter. Ta med stilken.
Stek løk og hvitløk i varm olje i en kjele til det er mykt - ca. 5 minutter.
Tilsett chili og stek ytterligere i noen minutter.
Tilsett kokosmelk, vann, buljongterning og brokkoli i. La det koke opp og koke i ca. 5 minutter til brokkolien er knapt møre.
Tilsett spinaten og la det koke opp til spinatbladene faller sammen.
Kjør suppen glatt med en stavmikser og smak til med eddik, salt og pepper.
Smuldre halloumiosten og stek den sprø og gyllen i olje.
Hell suppen opp i skåler og topp med halloumiost, kokosflak og tynne skiver med chili.
Se våre andre oppskrifter med halloumi
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her finner du oppskrifter på kraft til bruk i mange retter.
Her finner du mange flere deilige supper
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev