DAGENS RETT: Wok Tricolore

Dagens rett Wok Tricolore

(Bilde: Paul_Brighton)

By på litt ekstra farger til middag i dag

En pastarett inspirert av det italienske flagget lyser opp en mørk novemberdag.

Rødt, grønt og hvitt er en uimotståelig kombinasjon, og denne enkle pastaretten kan du lage din egen vri på ved å tilsette enda flere ingredienser i de samme fargene - eller velge noe helt annet. 

Se våre andre oppskrifter over samme tema

Bestill  dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Wok Tricolore

Fremgangsmåte

Kok opp penne pasta eller annen type flerfarget pasta.
 
Stek strimlet kjøtt i olje sammen med pepperoni-skivene i en wok. 
 
Skjær sukkerert-belgene i to, og paprikaen i biter. Bland i sammen med kjøttet.
 
Når pastaen er ferdig kokt, hell av vannet og tilsett sammen med kjøttet i woken.
 
Tilsett soltørkede tomater og pesto etter ønske. Smak til med salt og pepper.
 
Server gjerne med hvitløksbrød.
 
Tips:
Du kan selvsagt lage denne retten i en vanlig stekepanne. Da heller du kjøttet over den kokte pastaen i en serveringsbolle.
 

Sendt inn av

Foto: Paul_Brighton

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen