Dagens rett

Kyllingfilet med druesalat

Denne vrien på kylling med salat har du kanskje ikke prøvd

Denne vrien på kylling med salat har du kanskje ikke prøvd

Saftig nystekt kyllingfilet med en smakfull salat lyser opp på kalde vinterdager. Her er oppskriften.
13 Februar 2025 - 00:04

Det er nesten ingen grenser for hva du kan bruke kylling til, og det saftige hvite kjøttet passer utmerket på toppen av en salat som denne. Dessuten er denne retten veldig rask å lage når du egentlig ikke har lyst å lage mat. 

Enda flere supre kyllingoppskrifter finner du her

Kyllingfilet med druesalat

Kyllingfilet med druesalat

Fremgangsmåte

  1. Stek kyllingfiletene i smør i middels varm panne i ca. 5 minutter på hver side.
  2. La hvile i 5-10 minutter før du skjærer i skiver. 
  3. Stek bacon. 
  4. Rist solsikkekjerner i baconfettet.
  5. Demp brokkoli i 1 minutt og skyll i kaldt vann, la dryppe av.
  6. Legg rødløk kuttet i tynne skiver i iskaldt vann.
  7. Bland brokkoli, druer og rødløk sammen med bacon og solsikkekjerner og legg på et fat.
  8. Legg kyllingfilet i skiver på toppen.
  9. Rør ut honning i eddik til dressingen og bland med majones og revet parmesan. Rør jevn.
  10. Server ved siden av salaten.

Vi byr på mange flere deilige kyllingsalater

De beste oppskriftene med kylling finner du her

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Matprat.no

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

  • Italia
    Italia
    Volum: 0.75 l Pris: 249.90 kr Bestillingsutvalget
    88 POENG
  • Spania
    Spania
    Volum: 0.75 l Pris: 189.90 kr Bestillingsutvalget
    88 POENG
  • USA
    USA
    Volum: 0.75 l Pris: 369.90 kr Bestillingsutvalget
    88 POENG
  • Italia
    Italia
    Volum: 0.33 l Pris: 55.90 kr Bestillingsutvalget
    85 POENG
  • Frankrike
    Frankrike
    Volum: 0.75 l Pris: 199.90 kr Basisutvalget
    85 POENG
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

En boks hvite bønner er hovedingrediens i dagens middag - med smaksgaranti
Dagens rett

En boks hvite bønner er hovedingrediens i dagens middag - med smaksgaranti

En superenkel, men også smakfull salat med fin balanse mellom syrlighet og chilikick.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien
+

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien

Rundt middelalderbyen Soave lages noen av Italias beste hvitviner av druen garganega. Nylig er det innført ny regler i form av 33 vinmarksnavn som kan nevnes på etiketten. Vi sjekker hva det innebærer og hvordan framtiden for Soave ser ut.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny generasjon og visjon bringer endring i Valpolicella
+

Ny generasjon og visjon bringer endring i Valpolicella

Valpolicella er en av Italias mest kjente vinregioner, primært for sin kraftfulle amarone og ripasso. Men regionen står nå foran en tid med endringer i regi av en ny generasjon vinmakere med nye ideer og ambisjoner.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Når du baker torsken (eller skreien) under en skorpe som her, blir den ekstra god
Dagens rett

Når du baker torsken (eller skreien) under en skorpe som her, blir den ekstra god

Med en god skorpe av persille, hasselnøtter og loff, blir torsken saftig helt fram til den skal spises.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
En boks hvite bønner er hovedingrediens i dagens middag - med smaksgaranti
Dagens rett

En boks hvite bønner er hovedingrediens i dagens middag - med smaksgaranti

En superenkel, men også smakfull salat med fin balanse mellom syrlighet og chilikick.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien
+

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien

Rundt middelalderbyen Soave lages noen av Italias beste hvitviner av druen garganega. Nylig er det innført ny regler i form av 33 vinmarksnavn som kan nevnes på etiketten. Vi sjekker hva det innebærer og hvordan framtiden for Soave ser ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nysgjerrig på Chinon – her får du utrolig mye for pengene
+
Godbiter i pollisten

Nysgjerrig på Chinon – her får du utrolig mye for pengene

Chinon og cabernet franc som lagringsobjekt er i trygge hender fra denne produsenten som har veldig gunstige priser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Start rosévinsesongen med denne pinot noir-perlen
+
Ukens vin

Start rosévinsesongen med denne pinot noir-perlen

Direkte pressete pinot noir-druer med høy syre gir en veldig lys og elegant rosévin som balanseres av litt restsødme. Perfekt til krydret mat.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette var bestemors favorittdessert
Ukens kake

Dette var bestemors favorittdessert

Har du levd noen tiår, husker du sikkert den gammeldagse festdesserten Marte Knipe. Sikre deg oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny generasjon og visjon bringer endring i Valpolicella
+

Ny generasjon og visjon bringer endring i Valpolicella

Valpolicella er en av Italias mest kjente vinregioner, primært for sin kraftfulle amarone og ripasso. Men regionen står nå foran en tid med endringer i regi av en ny generasjon vinmakere med nye ideer og ambisjoner.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her