Dagens rett

Kyllingfilet med druesalat

Denne vrien på kylling med salat har du kanskje ikke prøvd

Denne vrien på kylling med salat har du kanskje ikke prøvd

Saftig nystekt kyllingfilet med en smakfull salat lyser opp på kalde vinterdager. Her er oppskriften.
13 Februar 2025 - 01:04

Det er nesten ingen grenser for hva du kan bruke kylling til, og det saftige hvite kjøttet passer utmerket pÃ¥ toppen av en salat som denne. Dessuten er denne retten veldig rask Ã¥ lage nÃ¥r du egentlig ikke har lyst Ã¥ lage mat. 

Enda flere supre kyllingoppskrifter finner du her

Kyllingfilet med druesalat

Kyllingfilet med druesalat

Fremgangsmåte

  1. Stek kyllingfiletene i smør i middels varm panne i ca. 5 minutter på hver side.
  2. La hvile i 5-10 minutter før du skjærer i skiver. 
  3. Stek bacon. 
  4. Rist solsikkekjerner i baconfettet.
  5. Demp brokkoli i 1 minutt og skyll i kaldt vann, la dryppe av.
  6. Legg rødløk kuttet i tynne skiver i iskaldt vann.
  7. Bland brokkoli, druer og rødløk sammen med bacon og solsikkekjerner og legg på et fat.
  8. Legg kyllingfilet i skiver på toppen.
  9. Rør ut honning i eddik til dressingen og bland med majones og revet parmesan. Rør jevn.
  10. Server ved siden av salaten.

Vi byr på mange flere deilige kyllingsalater

De beste oppskriftene med kylling finner du her

Bli abonnent pÃ¥ aperitif +  og oppnÃ¥ store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

FÃ¥ dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Matprat.no

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

  • Italia
    Italia
    Volum: 0.75 l Pris: 249.90 kr Bestillingsutvalget
    88 POENG
  • Spania
    Spania
    Volum: 0.75 l Pris: 189.90 kr Bestillingsutvalget
    88 POENG
  • USA
    USA
    Volum: 0.75 l Pris: 369.90 kr Bestillingsutvalget
    88 POENG
  • Frankrike
    Frankrike
    Volum: 0.75 l Pris: 209.90 kr Basisutvalget
    87 POENG
  • Italia
    Italia
    Volum: 0.33 l Pris: 55.90 kr Bestillingsutvalget
    85 POENG
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen
Dagens rett

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen

Makrell i tomat er litt sånn hat-elsk, men når makrellen kommer i en sennepssaus, får pipa en annen lyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her