DAGENS RETT: Asiatisk kyllingsuppe

Dagens rett Asiatisk kyllingsuppe

Denne suppen får fart på smaksløkene

Suppe med mye smak og krydder gjør susen på en torsdag i april. Dessuten er det rask, lettlaget og rimelig mat.

Suppe fortjener å settes på hverdagsmenyen oftere. Bedre hurtigmat finnes knapt. Det er dessuten noe som alle i familien klarer å lage. Dagens suppe er intet unntak.

Eller hva med en av disse gode suppene? 

Skaff deg dagens rett som e-post

Asiatisk kyllingsuppe

Fremgangsmåte

Skjær kyllingfileten opp i strimler.

Del opp sitrongress i sine enkelte blad slik at de er lette å ta ut av suppen når den er ferdig.

Varm oljen og fres grønnsakene, sitrongress og kylling til det såvidt har begynt å ta farge. Tilsett hvitløk, ingefær og chili og la surre med de siste par minuttene.

Varm kokosmelken før du tilsetter den sammen med hvitvin/eplemost.

La suppen småkoke i 5-6 minutter. Ha i koriander helt mot slutten av koketiden. Smak til med salt og pepper.

Ta ut sitrongresset før servering. Serveres varm med godt brød.

 

Flere herlige supper

Her finner du mange flere deilige supper

9 lettlagete supper å ta med på tur

  Slik lager du kraft selv

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Cik Media

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen