DAGENS RETT: Spansk potetomelett med chorizo og brokkoli

Dagens rett Spansk potetomelett med chorizo og brokkoli

(Foto: Matprat/Mari Svenningsen)

Mandagen er reddet med dette på bordet

Dagens oppskrift på spansk omelett er både lettlaget og knakende god.

Dagens oppskrift er verd å legge inn som mandagsfavoritt. Eller når tapas står på menyen. For det finnes knapt et tapasbord uten en klassisk, spansk omelett, eller tortilla som det heter der. 

Hva med å lage et realt tapasbord - flere lekre oppskrifter finner du her

I dagens oppskrift har vi latt potetene få selskap av både chorizo og brokkoli.Eller du kan bruke det du har av rester etter søndagsmiddagen. 

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Spansk potetomelett med chorizo og brokkoli

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

4 stk
4 ss
0.5 ss

Fremgangsmåte

Fres potetbiter, brokkoli og løk i smør over middels lav varme til det er nesten mykt, men ikke har tatt farge.

Tilsett chorizo mot slutten av stekingen. Smak til med salt og kvernet pepper.

Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Hell i eggeblandingen og stek omeletten ved å skyve den stivnede massen inn mot midten, slik at det som fortsatt er flytende kommer i direkte kontakt med pannen.

Skru ned til lav temperatur, legg over lokk og la tortillaen stå noen minutter til den er ferdig.

Server varm med en god salat og godt brød ved siden av.

Flere lekre omeletter finner du her

Her finner du flere gode tapasretter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen