DAGENS RETT: Omelett med blomkål og cottage cheese

Dagens rett Omelett med blomkål og cottage cheese

(Bilde: Peredniankina)

Sulten etter trening og ikke tid til å lage middag? Her er løsningen

Med denne oppskriften trenger du faktisk ikke så mye mer enn brød ved siden av.

Det er cottage cheesen som gir den ekstra metttende følelsen. Denne omeletten er dessuten perfekt etter trening, når du ikke har tid til å vente for lenge til at middagen skal bli ferdig. 

Med egg og hytteost innabords trenger du ikke flere produkter fra dyreriket. En salat ved siden av smaker imidlertid fortreffelig.  

Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av

Få gratis dagens rett som nyhetsbrev

 

Omelett med blomkål og cottage cheese

Fremgangsmåte

Skyll og del blomkålen opp i små buketter. Varm smør i en panne. Stek blomkålen i noen minutter ved middels varme. Pisk sammen egg og cottage cheese. Smak til med salt og pepper. Ha oppi vårløk i små biter. Hell over blomkålen og la stå til omeletten har satt seg. Den skal være fuktig på overflaten. Ha over dill og server med godt brød. 

Tips:
Omeletten kan også serveres sammen med røykelaks eller spekemat. 

Tips2:
Den egner seg veldig godt til et koldtbord, men da kan du steke den i en godt smurt langpanne ved 180 grader i 15 minutter. Eventuelt i porsjonsformer.

Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av

Leter du etter andre oppskrifter på omeletter finner du 50 stykker her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

 

Sendt inn av

Foto: Peredniankina

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen